5x barkrukken van de Machinekamer - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 23 September 2021

5x barkrukken van De Machinekamer

Met een barkruk of -stoel maak je van elk kookeiland of bar een perfecte plek om te ontbijten of te borrelen. Maar welke kies je? We laten je graag kennismaken met onze barkrukken.

De afgelopen jaren is onze collectie in krukken steeds verder uitgebreid. Door de tijdloze uitstraling van onze barkrukken en de stevige kwaliteit is jaren plezier gegarandeerd. Onze barkrukken brengen verschillende mogelijkheden met zich mee. Gaat de voorkeur uit naar een barkruk met rugleuning? Voor aan een kookeiland of bar? Of toch liever gestoffeerd? We nemen je graag mee door de opties! 

Uit de Galvanitas Compass collectie: de S17  (counter) barstoel

Een barstoel geïnspireerd op de schoolstoel uit de jaren '60. Galvanitas staat (nog steeds) bekend om zijn kwaliteit en degelijkheid. De zitting en de rugleuning, geproduceerd in West-Duitsland, zijn het toonbeeld van Duitse gründlichkeit. Topkwaliteit dus. Tegenwoordig staat deze barstoel door zijn industriële look onwijs goed in het hedendaagse interieur. De S17 geeft talloze mogelijkheden en is er als barstoel en counter barstoel. Het frame is beschikbaar in 8 verschillende kleuren en er zijn verschillende kleuren rug en zitting. Opz oek naar iets meer comfort? De S17 barstoel kan net als onze S16 stoelen volledig, of gedeeltelijk (alleen de zitting) gestoffeerd worden.
 

Een nieuwkomer in onze krukkencollectie: Silja

Silja is een echte toevoeging aan de Sav & Okse collectie. Dankzij de afgeronde vorm van de zitting zal je in de Silja automatisch een goede zithouding aannemen. Deze barstoel is gemaakt van massief eiken en afgewerkt met een matte lak. Hierdoor is de barkruk gemakkelijk schoon te houden. Silja is verkrijgbaar als counterkruk en barkruk. De barkruk past bij de Scandinavische en Japandi interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. 

Om op te stapelen: de Lizitte barstoel

De Lizitte is een stapelbare barstoel met buisframe frame en een houten zitting en rug. Een basic barkruk, zonder overbodige poespas. Het frame is van staal en heeft een transparante poedercoat beschermlaag. Het hout van de zitting en rug is eenvoudig bewerkt, wat een natuurlijk effect geeft. Keuze is uit drie kleuren beits. Eikenkleur beits, roodbruin beits en donkerbruin beits.

De Olger (counter) barkruk

Gemaakt van massief hout, zoals je gewend bent van Sav & Okse. De Olger barkuk is te omschrijven als modern Deens design. De Olger kruk is beschikbaar in twee hoogtes. Een variant in 65cm hoog, die ideaal is voor aan een kookeiland. En een variant van 80cm hoog voor aan een bar. De Olger (counter) barkruk is beschikbaar in walnoot, eiken, eiken whitewash en beuken. 

Industriële barstoel Jops

Op zoek naar een moderne industriële barstoel? Neem dan eens een kijkje bij de Jops collectie van ons eigen merk Dykmeyer. De Jops is er als kruk, counter kruk, werkstoel, counter barstoel en barstoel in verschillende hedendaagse kleurcombinaties. Let op: momenteel zijn sommige uitvoeringen niet leverbaar. De Jops Barstoel Okerbruin/donkerbruin zoals op onderstaande foto is nog op voorraad.

Naast nieuwe producten bieden wij ook regelmatig vintage krukken aan. Genoeg om op te zitten. Benieuwd geworden naar onze barkrukken? Kom dan proefzitten in een van onze showrooms! Sinds kort is de showroom in Utrecht ook op maandag geopend op afspraak. Op de overige dagen zijn onze showrooms zonder afspraak te bezoeken.

In een eerdere blog hebben we 5 eetkamerstoelen van De Machinekamer op een rij gezet. Lees je mee? Je vindt de blog hier.

A blog about

barkruk, counter barkruk

Recent posts