Veelgestelde vragen

1. Beschikbaarheid 


1.1 Kunnen wij producten zelf ophalen in Zaandam?
Ja, alle producten kunnen afgehaald worden in Zaandam. Hiervoor moet wel een afhaalafspraak gemaakt worden.
 
1.2 Zijn alle producten uit de webshop te bekijken in de winkel?
Ja, maar vanwege de grote collectie is het niet mogelijk om alle meubels in de winkel neer te zetten. Mocht het product niet in Zaandam aanwezig zijn, dan staat dit bij de productomschrijving vermeld. Als je dit product wil komen bekijken, dan kan dit op afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat op de afgesproken dag het product in de winkel aanwezig is. Deze kun je dan vrijblijvend komen bekijken. 


2.  Levering


2.1 Leveren jullie ook in het buitenland?
Ja, wij leveren wereldwijd. Voor bezorging in het buitenland gelden andere bezorgtarieven, dan voor bezorging in Nederland. Deze service gaat in overleg. Voor bestellingen buiten Nederland kun je contact met ons opnemen, +31 (0) 757113930 of per mail info@demachinekamer.nl

2.2. Wat zijn de levertijden?
De levertijd is afhankelijk van of het een product uit voorraad is of dat het product op bestelling wordt gemaakt.
De levertijd van producten uit voorraad is 1 a 5 dagen.
De levertijd van een product op bestelling is 6 a 10 weken. De exacte levering is afhankelijk van de transportwijze of afhaalafspraak.

2.3 Wat zijn de bezorgkosten?
bij bestelling vanaf 100 euro is de  verzending gratis. Voor bezorging van producten onder de 100 euro zijn de bezorgkosten afhankelijk van het formaat van het product. 

2.4 Waar moet ik bij de bezorging rekening mee houden?
De bezorging wordt uitgevoerd door 1 chauffeur.
Zorg dat er op de afgesproken bezorgdag en -tijd iemand thuis is. Indien we niemand thuis aantreffen, zijn we genoodzaakt de kosten van een eventuele tweede levering in rekening te brengen.
Tarieven zijn gebaseerd op transport tot aan de eerste deur, begane grond, van het afleveradres.
Levering vindt alleen plaats op begane grond. Er zijn geen mogelijkheden voor het takelen van artikelen, je dient dit zelf te organiseren.
Je dient de artikelen bij aankoop aflevering zelf te controleren op beschadigingen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »