Eettafels

Eettafels - De Machinekamer heeft een unieke collectie eettafels. Scandinavisch design tafels van Sav&Økse. Een wisselende collectie vintage design eettafels en Nederlands ontwerp industriele tafels.

Stijlvol tafelen aan een vintage of nieuwe design eettafel

Geef je eetkamer die unieke vintage uitstraling met een mooie designtafel uit de jaren 60 of kies voor een tafel uit onze Sav&Okse collectie. Deze zijn allemaal gemaakt van mooie houtsoorten, massief hout met een verfijnde afwerking en kwalitatief goed gemaakt in Europa.Scandinavische houten tafels


Sav&Økse; een bijzondere collectie houten eettafels in de Scandinavische stijl. Door ons ontworpen vanuit een klantvraag naar massief houten tafels met ranke vorm. Gemaakt van kwalitatieve materialen en met oog voor detail. Verkrijgbaar in vele maten en houtsoorten. Mocht je maat er niet tussen zitten, de tafels kunnen ook op maat gemaakt worden. 
 

Vintage tafels

De Machinekamer heeft een wisselende collectie vintage design eettafels. Eetkamertafels van bekende ontwerpers uit de periode '40 tot '90.  Regelmatig hebben wij nieuwe aanvoer.
 

Industriële tafels

De Machinekamer heeft tafels met een industriële uitstraling, maar met een verfijnd design. Bijvoorbeeld de Galvanitas Compass Collection met de TD4 tafel, een tafel met een industriële herkomst. In de Sav&Økse collectie heeft de Ditte met zijn stalen onderstel een industriële look.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »