Vintage, Retro & Nieuwe design meubels - De Machinekamer

Vintage, Retro & Nieuwe design meubels

Zakelijk en Projecten

Meer informatie voor onze zakelijke klanten en een aantal van onze zakelijke projecten vind je hier!

Unieke collectie vintage en nieuwe design meubels

De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren '30 tot de jaren '80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels.

Gek op vintage design

Sinds 2006 is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavische, Nederlandse en industriële design meubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. En als buisframespecialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen.

Heruitgaven en nieuw design

De Machinekamer heeft de exclusieve licentie om diverse meubelklassiekers opnieuw uit te geven (zoals de Galvanitas stoelen). Met gebruik van de oude mallen krijg je een nieuwe uitgave van het originele ontwerp. Zelf ontwerpen we nieuwe meubels geïnspireerd op oude ontwerpen, met een frisse eigentijdse look. Stoelen, banken, krukken en tafels die aansluiten op de wensen van nu, met het design van toen.

De Machinekamer zakelijk

Kenmerkend voor de vintage, maar zeker ook de heruitgaven en nieuwe design meubels is de degelijke kwaliteit. De meubels zijn daarmee zeer geschikt voor de zakelijke markt zoals de horeca, scholen of kantoren. 

De collectie

Bekijk de collectie online en kom ook eens langs bij een van onze showrooms. De volgende merken van De Machinekamer hebben een eigen brandsite; Galvanitas Compass Collection, de heruitgave van de schoolstoel uit de jaren '60. Sav & Økse, de collectie massief houten Scandinavische design tafels, kasten, stoelen en ook banken. En tot slot Dykmeyer, onze collectie kwalitatieve stalen meubelen.De Machinekamer in Utrecht en Zaandam


Onze showrooms zijn dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.30 geopend en op zondag van 12.00-17.00.

Voor aangepaste openingstijden en openingstijden tijdens feestdagen kijk je bij Winkels en openingstijden.

De Machinekamer heeft showrooms in Utrecht en Zaandam, vol met nieuw en vintage design! Goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren kan gratis voor de deur.  

Winkel Zaandam: Stormhoek 39.
Winkel Utrecht: Nieuw Amsterdamlaan 15.
Kantoor/magazijn: Fokkemast 23 in Westzaan.

 

Galvanitas                      Sav & Okse tafels                       Dykmeijer                      Tubax