De Machinekamer | Vintage, Retro & Nieuw design meubels

Nieuw én Vintage!

De Machinekamer heeft een grote collectie Nieuwe & Vintage meubels, maak hieronder je keuze

Zakelijk & Projecten

Meer informatie voor onze zakelijke klanten en een aantal van onze zakelijke projecten vind je hier!

Unieke collectie vintage en nieuwe design meubels

De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren '30 tot de jaren '80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels.

Gek op vintage design

Sinds 2006 is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industriële designmeubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. En als buisframespecialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen.

Heruitgaven en nieuw design

De Machinekamer heeft de exclusieve licentie om diverse meubelklassiekers opnieuw uit te geven (zoals de Galvanitas stoelen). Met gebruik van de oude mallen krijg je een nieuwe uitgave van het originele ontwerp. Zelf ontwerpen we nieuwe meubels geïnspireerd op oude ontwerpen, met een frisse eigentijdse look. Stoelen, banken, krukken en tafels die aansluiten op de wensen van nu, met het design van toen.

De Machinekamer zakelijk

Kenmerkend voor de vintage, maar zeker ook de heruitgaven en nieuwe designmeubels is hun degelijke kwaliteit. De meubels zijn daarmee zeer geschikt voor de zakelijke markt zoals horeca, scholen of kantoor. 

De collectie

Bekijk de collectie online en kom ook eens langs bij onze showroom in Zaandam. Deze merken van De Machinekamer hebben een eigen brandsite; Galvanitas S16, de heruitgave van de schoolstoel uit de jaren '60. Sav & Økse de collectie massief houten Scandinavisch designtafels. Abstracta System het superflexibele modulaire kastensysteem ontworpen door Poul Cadovius.

 

Showroom De Machinekamer

De Machinekamer in Zaandam


De Machinekamer heeft een 400 m² grote showroom in Zaandam vol met nieuw en vintage design! Goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer.  

Open: di - vrij 10:00 - 17:30 Za 10:00 - 17:30
Voor aangepaste openingstijden kijk bij
Winkel & Openingstijden
Adres: Stormhoek 39, 1506 SW  Zaandam

Abstracta SystemGalvanitas Sav & Okse tafelsDykmeijerTubax

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »