Sale bij De Machinekamer - De Machinekamer

Sale

De Machinekamer biedt veel producten aan met flinke kortingen. Dit betreft showroommodellen, compleet nieuwe (tweedekans) producten, vintage producten of producten met lichte beschadigingen. Lees meer

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

Toon als:
12345
1 2 3 4 5

Sale

Magazijnsale: op = op!


De Machinekamer biedt veel producten aan met flinke kortingen. Het gaat om showroommodellen, volledig nieuwe (tweedekans) producten, stockopruiming producten of producten met een lichte beschadiging. Voor alle producten geldt op = op. Wees er dus snel bij!

Let op: Magazijnsale artikelen worden niet standaard verzonden en kunnen op afspraak afgehaald worden in ons magazijn. Wil je toch gebruik maken van onze bezorgservice? Neem dan contact op met ons voor de tarieven. Alle prijzen zijn dus exclusief transport. Magazijnsale artikelen kunnen helaas niet teruggebracht of geruild worden.


De Machinekamer aanhanger

Voor het ophalen van sale producten bij ons magazijn in Westzaan kun je (indien beschikbaar) kosteloos gebruik maken van de De Machinekamer aanhanger.


Outlet zolder in Utrecht

Een aantal van de sale artikelen staan in onze winkel in Utrecht. Kom gerust eens langs om ze te bekijken. Zit er wat moois voor je tussen, dan kun je het direct meenemen. Een aantal producten staat nog in ons magazijn. Wil je deze komen bekijken? Een bezoek aan het magazijn in Westzaan is alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag. Neem contact op om een afspraak te maken.