Interieuradvies bij De Machinekamer - De Machinekamer

Interieuradvies bij De Machinekamer

Ga je je woonkamer flink op de schop nemen of heb je een nieuw huis om in te richten? Dan kan een gedegen plan voor kleur, materiaal en meubels je goed op weg helpen. Een slimme indeling kan je doen verrassen en je woonkamer meer ruimte geven. Onze interieuradviseurs denken met je mee over hoe jij je woonruimte optimaal kan benutten. Met een plattegrond en meubeladvies helpen we je op weg. Vanuit jouw wensen en smaak denken wij mee hoe je woonkamer helemaal jouw plek kan worden. Het advies vindt plaats in de showroom in Zaandam of Utrecht. Lees hieronder meer over de pakketten die we aanbieden.

interieuradvies bij de machinekamer

1. Inspiratiesessie

Ben je helemaal uitgekeken op je huidige interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen om het om te gooien? Ga je verhuizen en zie je door de bomen het bos niet meer? Welke stoelen passen er nu eigenlijk het mooist bij je nieuwe tafel? En zijn de meubels van De Machinekamer helemaal jouw stijl? Kom dan brainstormen over jouw wensen en woning!

Boek een Inspiratiesessie van 1 uur met een van onze interieuradviseurs en eindig deze vol met nieuwe ideeën! Aan het einde van de sessie ga je de deur uit met:

✔️ Advies over meerdere meubels

✔️ Een advies in grote lijnen over indeling en kleur

✔️ Hout- en/of stofstalen

De kosten voor een inspiratiesessie zijn 75 euro.

Bij de inspiratiesessie ontvang je een kortingsbon van 75 euro voor je toekomstige aankoop van meubels bij De Machinekamer, bij minimale besteding van 750 euro. 

2. Interieurplan

Voor een uitgebreider advies met plattegrond kies je voor het pakket Interieurplan. Na een intake, waarbij je ons foto's en een plattegrond (met maatvoering) opstuurt, gaan wij voor jou aan de slag met het maken van een meubelplan. In een consult van 1 uur nemen we dit plan met je door en kunnen dit samen verder finetunen. Met dit plan op zak, kun jij vervolgens van je huis een heerlijk thuis maken.  

Het interieurplan bevat:

✔️ Moodboard

✔️ Advies over meerdere meubels

✔️ Kleur- en materiaaladvies met hout- en/of stofstalen

✔️ Met de hand ingetekende en ingekleurde plattegrond (2D)

De kosten voor een uitgebreid interieurplan zijn 175 euro.

Bij het interieurplan ontvang je een kortingsbon van 175 euro voor je toekomstige aankoop van meubels bij De Machinekamer, bij minimale besteding van 1750 euro.

Ik wil interieuradvies!

Wil jij advies van één van onze interieuradviseurs in onze showroom in Zaandam of Utrecht? Stuur dan een mail naar [email protected] (o.v.v. interieuradvies) en vermeld in je e-mail ook alvast je woonplaats. Je kunt ook bellen naar 075-7113930 of het online formulier gebruiken voor het maken van een afspraak voor een inspiratiesessie of interieurplan.

Voor advies op projectbasis kun je ook contact met ons opnemen. Dan kunnen we een passend aanbod doen naar aanleiding van jouw wensen!

We geven advies over meubels van De Machinekamer en denken mee over kleur en stijl, maar niet over een nieuwe keuken, gordijnen en aan te schaffen vloeren. We kunnen wel uitspraken doen over de kleuren hiervan. Aan het advies kunnen geen rechten worden ontleend.