Collectie - De Machinekamer

Vintage en nieuwe design meubels

Vintage en nieuwe design meubels - De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren '30 tot de jaren '80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubel

Unieke collectie vintage en nieuwe designmeubels

De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe designmeubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren '30 tot de jaren '80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels.

 

Gek op vintage design

Al meer dan 10 jaar is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industriele designmeubelen. Bij ons in de showroom in Zaandam, onder de rook van Amsterdam, staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. En als buisframespecialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen.

 

Heruitgaven en nieuw design

De Machinekamer heeft de exclusieve licentie om diverse meubelklassiekers opnieuw uit te geven (zoals de Galvanitas stoelen). Met gebruik van de oude mallen krijg je een nieuwe uitgave van het originele ontwerp. Zelf ontwerpen we nieuwe meubels geïnspireerd op oude ontwerpen, met een frisse eigentijdse look. Stoelen, banken, krukken en tafels die aansluiten op de wensen van nu, met het design van toen.