Retourneren

Retour sturen van online aankopen 


Voorwaarden voor retourneren

Online aankopen kunnen binnen 14 dagen na aflevering van het product aangemeld worden voor retour. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen om het product terug te sturen. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en voor zover mogelijk in de originele verpakking.

Producten die specifiek voor een klant besteld of gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. (Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte tafels of op verzoek bekleedde stoelen)


Kosten van retourneren

De verzendkosten voor retournering zijn voor de klant.
Als een product beschadigd, niet compleet of helemaal niet bij ons terugkomt, zijn de kosten voor reparatie en herstel voor de klant. 

Tip: verstuur een retourzending altijd met tracking-nummer + bewaar dit nummer tot de zending is gecrediteerd. Zo heeft u altijd een stok achter de deur, wanneer blijkt dat een zending niet is aangekomen.


Neem contact met ons op voordat u een product retour stuurt

Neem voor het retour sturen van een product eerst contact met ons op via info@demachinekamer.nl of bel +31 (0)757113930. We denken dan mee hoe je het product het beste retour kunt sturen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »