10x De Machinekamer bij onze klanten thuis - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 16 Maart 2021

10x De Machinekamer bij jullie thuis

Regelmatig ontvangen we foto's van blije klanten, wat ons natuurlijk ook weer blij maakt! We delen graag nog eens 10 mooie foto's met meubels van De Machinekamer met je.

Het is al een wekelijks terugkomend item op onze social media kanalen: 'Zo staat het thuis'! We laten graag nog eens zien hoe onze meubels bij 'jullie' thuis staan en daarom delen we in dit artikel 10 foto's van blije klanten, inclusief linkjes naar de artikelen.

scandinavische meubelsDe linker foto is met ons gedeeld door @liesbethreynaert. Je ziet de Rikke tafel met wit Fenix blad en eiken onderstel gecombineerd met zes Edske stoelen in eiken naturel. Een prachtige combinatie! Op de rechterfoto zie je de Samt tafel in eiken uitvoering bij @studioreverie_ thuis. Ook het eetkamerbankje (Samt) en de twee Galvanitas S16 stoelen daar tegenover zijn van De Machinekamer.

buisframe stoelenFemke Kolsteren (linker foto) is blij met haar buisframe De Purmer stoelen in blauwe uitvoering (tafel niet van De Machinekamer)! Op de rechter foto zie je de Rikke tafel in eiken met zwart Fenix blad en bijpassend eettafelbankje bij Michiel de Groot thuis. De stoelen zijn niet van De Machinekamer. Op de achtergrond zie je ook nog het Rikke dressoir staan.

scandinavische eettafelsOp de linker foto zie je de Samt tafel in eiken uitvoering met daarbij 6 gestoffeerde Galvanitas S16 stoelen bij @maaikegraafland thuis. De rechter foto ontvingen we van @elinevdonline, die erg blij is met de Olger tafel in eiken uitvoering, gecombineerd met de Edske stoelen en een Olger krukje.

scandinavisch interieur@bibiboogers heeft de Rikke tafel met zwart Fenix blad en walnoot onderstel gecombineerd met Galvanitas S16 stoelen met gestoffeerde zitting. Op de rechter foto zie je het Rikke tv-meubel in eiken uitvoering, met ons gedeeld door Luc Dungen.

scandinavische design meubelsOp de linker foto zie je de eethoek van @a_house_in_amsterdam: de Samt tafel met bijpassend eettafelbankje in eiken whitewash uitvoering. De stoelen zijn niet van De Machinekamer. Op de rechter foto zie je de Olger tafel in eiken uitvoering in de eetkamer van de familie Gieske. Om de tafel staan 6 De Purmer buisframe stoelen in verschillende kleuren. Een erg leuke combinatie!


Ook blij met je nieuwe meubels en wil je deze met ons en de volgens van De Machinekamer delen? Stuur je foto('s) via onze socials of mail ze naar [email protected].

Recent posts