Sav & Økse Olger Tafel Eiken - De Machinekamer
Nieuw
Olger Tafel Eiken
Olger Tafel Eiken
Olger Tafel Eiken
Olger Tafel Eiken
Olger Tafel Eiken

Technische documenten

• Olger Tafel Afmetingen (PDF)

• Olger Handleiding (PDF)

• Olger Collectie Folder (PDF)

 

Ranke houten design tafel Olger

De Olger is als modern Deens design te omschrijven. De tafel is kenmerkend door zijn ranke vorm en bijzondere details. Meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De tafelpoten steken als het ware door het blad heen en zijn net als het blad mooi vlak afgewerkt. Bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder het tafelblad geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken.

 

Een ranke tafel met een versterkt blad

De Olger heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. Ook aan de stevigheid van het blad is gedacht. De tafel heeft geen onderlijst. Om de stevigheid van het blad te behouden zijn metalen dwarsliggers aan de onderkant van het blad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen wordt er bij Olger tafels vanaf 220 cm een spanningsregulator geplaatst om doorbuigen te voorkomen.

 

 

Scandinavisch design tafel

De Olger tafel laat zich goed combineren. Door zijn eenvoudige, ranke en pure verschijning past het goed in de Scandinavische interieur stijl. Het is een tijdloze tafel, die zich ook goed laat combineren met andere stijlen. Een tafel waar je jaren plezier van zult hebben.

 

Een tafel die bij je past

De Olger is leverbaar in verschillende maten, afwerkingen en materialen.

 

Bekijk hier de gehele Olger collectie (PDF)

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten: houtstalen


Afwerkingen

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 


Afmetingen

De tafel is leverbaar in diverse afmetingen. Sommige maten zijn uit voorraad leverbaar. Andere afmetingen worden op bestelling gemaakt. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten.

 

Olger eettafelbankje

De Olger heeft een bijpassend eettafelbankje. Het massief houten bankje heeft
hetzelfde ontwerp als de tafel. Het eettafelbankje is net als de tafel in eikenbeuken en walnoot leverbaar. Het Olger bankje is in veel afmetingen leverbaar.

 

Verpakking

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. 

 

Levertijd

• Levertijd voorraad artikelen 2/5 werkdagen
• Levertijd bestelde artikelen 6/8 weken

 

Constructie

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers. Vanaf 2.20 meter wordt er een metalen spanningsregulator in het blad gefreesd.

 

Garantie

2 jaar

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Olger tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen