Sav & Økse bankecollectie - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 15 Oktober 2021

De Sav & Økse banken collectie

Je hebt ze waarschijnlijk al voorbij zien komen: de nieuwe Sav & Økse banken. In deze blog laten we je graag kennimaken met de zes nieuwste beauties..

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank. Daarom hebben wij een Sav & Økse-collectie en een Premium-collectie samengesteld. Beide collecties bieden ruime keuze in opstelling, afmetingen, stofsoort en kleur. In deze blog zoomen we in op de Sav & Økse banken collectie.

Bank met stof naar wens

Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 9 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 40 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur. De stofstalen zijn aanwezig in de showrooms.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Met de Sav & Økse-bankencollectie laten we zien wat Sav & Økse in huis heeft. De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi. Op de hoofdfoto zie je de populaire modulaire bank Ulla. Hieronder lichten we nog twee favorieten uit.

Scandinavische Swann

Lijnvoering is belangrijk bij Scandinavisch design. Die kan eigentijds zijn, maar ook meer klassiek. Bij Swann geldt dat laatste. De bank heeft dankzij de houten poten een onmiskenbaar Scandinavisch tintje. De poten zijn verkrijgbaar in onbehandeld, geolied of zwart gebeitst eiken. Bij bank Swann horen twee losse sierkussens, in dezelfde stof en kleur als de rest van de bank. De zitting is vast, de rugkussens zijn met klittenband bevestigd. Swann is verkrijgbaar als fauteuil, bank, lounge, hoekbank en poef. 

Mooie Metta

De schuine, kegelvormige poten van bank Metta zijn een knipoog naar de sixties. Het houten onderstel is beschikbaar in onbehandeld eiken of als geoliede variant. Bij Metta geen gedoe met losse kussens, want de leuning en zitting vormen een vast geheel. Fraaie details zijn de bolling van de armleuning, de houten basis en de schuin geplaatste poten. Metta is verkrijgbaar als bank, lounge, hoekbank en hocker in stof naar wens.

Sav & Økse meubels

De collectie Scandinavische meubels is door De Machinekamer zelf ontworpen. De meubels van ons merk Sav & Økse zijn functioneel en comfortabel met een eigen gezicht. Ontworpen met oog voor vorm, lijnvoering en detail. Het is eigentijds design gebaseerd op typisch Scandinavische stijlkenmerken. Bedoeld om elke dag weer blij van te worden. 

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag!

Recent posts