Nieuw: Sav & Økse banken! - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 05 November 2020

Nieuw: Sav & Økse banken!

Scandinavische banken van Sav & Økse. Proefzitten kan in zowel de showroom in Utrecht als die in Zaandam.

Nieuw in de Sav & Økse collectie: banken! Onze bankencollectie is ontstaan om de Scandinavische interieurwaarde ook in de Nederlandse woon- en zitkamers mogelijk te maken. Ontworpen vanuit een praktisch, nuchter oogpunt. Geheel conform de Scandinavische design filosofie bepaalt de functionaliteit de vorm. We snappen de combinatie van design, comfort en eenvoud. De banken hebben een stoffen bekleding, ronde vormen, staan op ranke poten en hebben strakke stiknaden. In het ontwerp is het het overbodige zoveel mogelijk weggelaten en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal zoals hout en wol. De banken hebben functionaliteit als kernwaarde. De eenvoudige maar toch volledige vormgeving en materiaalgebruik is waar Scandinavisch design voor staat. De Sav & Økse banken worden gemaakt door vakmannen. De collectie bestaat uit een aantal unieke ontwerpen en zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen, afmetingen en stoffen. Proefzitten kan in onze showrooms in Zaandam en Utrecht.

Bekijk de nieuwe collectie banken hier

Gabriel meubelstof

De banken uit onze collectie zijn gestoffeerd met de beste kwaliteit meubelstof. Stof is niet zomaar iets wat je achteraf kan toevoegen, maar iets wat meegenomen wordt in het ontwerp. De stof benadrukt de vorm en moet de lijn van het ontwerp versterken. Veel goedkope stoffen zijn niet in staat om dit te doen. Daarom hebben we deze ook niet in onze bankencollectie opgenomen. Natuurlijk hadden we daarmee de banken een stuk goedkoper kunnen maken maar daar is bewust niet voor gekozen. Er zijn immers goedkope vormloze banken in overvloed. De stoffen komen van het gerenommeerde merk Gabriel, een Deens merk met een zeer breed assortiment aan meubelstoffen. Het merk bestaat al meer dan 165 jaar en heeft zich in die tijd bewezen als leverancier met top kwaliteit meubelstof. Het Scandinavische stijlpalet bevat veel mooie stoffen en is vaak geïnspireerd door de kleuren in de natuur. De banken uit de Sav & Økse collectie zijn verkrijgbaar in de volgende Gabriel stoffen: Cura, Crisp, Breeze Fusion, Capture, Mood, Morph en Passion. Alle stoffen en kleuren kun je hier bekijken.

Bestel jouw bank

Ga je voor een fauteuil, twee- of driezitter of toch een bank met een loungehoek? De banken uit onze collectie zijn in diverse opstellingen en afmetingen verkrijgbaar. Je kunt de banken helaas nog niet via de website bestellen. Ben jij al fan en wil je zo snel mogelijk een Scandinavische design bank in huis? Dan kun je de Sav & Økse bank van jouw voorkeur per e-mail of telefonisch bestellen. Je kunt ze ook bewonderen in onze showrooms in Zaandam Utrecht en daar bij onze medewerkers jouw bestelling plaatsen. Hieronder alvast een voorproefje.

Recent posts