Meer dan een eettafelbankje - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 17 Augustus 2021

Meer dan een eettafelbankje

Veel van onze tafels beschikken over een bijpassend eettafelbankje. Maar wist je dat je nog veel meer kanten op kan met het bankje? We laten je graag de mogelijkheden zien!

Met een eettafelbank van Sav & Økse kun je alle kanten op. Behalve deze als eettafelbank te gebruiken, komen ze ook van pas in andere ruimten in het huis. Denk bijvoorbeeld aan een eettafelbank als salontafel of om zitplekken te creëren in de gang. Of heb je wel eens gedacht aan een eettafelbankje als roomdivider? Kortom, genoeg opties. We nemen je graag mee in alle mogelijkheden. 

Eettafelbank

Bij een groot deel van onze tafelcollectie is een bijpassend eettafelbankje te bestellen. Bijvoorbeeld het Rikke eettafelbankje bij de Rikke eettafel. Een tafel en eettafelbankje uit dezelfde lijn zorgt voor een geheel. Daarnaast heeft een eettafelbankje andere voordelen. Zo neemt deze minder ruimte in beslag, terwijl er vaak meer mensen aan tafel kunnen zitten. Op deze manier wordt het mogelijk om met nog meer mensen te tafelen. Een ideale oplossing voor kleine ruimtes, dus. Zorg voor een eettafelbank van een kleiner formaat dan de tafel zodat je deze makkelijk tussen de poten in kan schuiven. Twijfel je over de juiste maat van een tafel en/of eettafelbank? Hier schreven wij onlangs een blog over.

Een eettafelbankje heeft nog veel meer doelen dan enkel aan een eettafel. Zo kan een bankje ook dienen als plantentafeltje, of om decoratie op te zetten. Je kunt er alle kanten mee op en hoeft niet enkel te dienen als zitplek aan tafel. We noemen hieronder nog een aantal voorbeelden.

Salontafel

Naast dat een eettafelbank is te gebruiken om op te zitten, kan een eettafelbank ook gebruikt worden als salontafel. Een eettafelbank in een kleine maat dient perfect als salontafel. Wist je dat onze eetkamerbankjes al beginnen bij een afmeting van 120? Bijvoorbeeld het eettafelbankje Rikke. Een ideale maat voor een salontafel, met veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesavond, inspirerende tijdschriften of een borrelplank. Met een klein formaat eettafelbankje als salontafel kan het allemaal.

TV meubel

Een eettafelbankje heeft een ideale hoogte om te dienen als TV meubel. Kies voor een eettafelbankje in dezelfde grootte als de tv, dit is ideaal voor in kleine ruimtes. Of een eettafelbankje die langer is dan de tv, zodat deze multifunctioneel gebruikt kan worden. Onder het bankje is voldoende ruimte om spullen op te bergen. Op deze manier kan de stijl van de eettafel terugkomen terugkomen in de woonkamer.

Bankje in de gang

Nog snel je schoenen aandoen voordat je weg gaat? Dan is het wel zo makkelijk om daarbij te kunnen zitten. Een bankje is hiervoor ideaal. Doordat onze bankjes smal zijn passen ze goed in de gang. Hierdoor creëer je een kleine zitruimte, maar ook opbergruimte. Zo kunnen schoenen opgeborgen worden onder het bankje. En in de winter een mandje met de sjaals op het bankje. Op deze manier is alles binnen handbereik!

Roomdivider

Wist je dat onze eettafelbankjes ook in maatwerk geleverd kunnen worden? Kies bijvoorbeeld voor een eettafelbankje met hogere poten. Dit dient perfect voor een roomdivider. Plaats hem achter de bank en je creëert een roomdivider die ook nog eens functioneel is. 

Kortom, de eettafelbanken van Sav & Okse zijn veel meer dan enkel eettafelbanken. Gebruik hem als salontafel, bankje in de gang of roomdivider. Kan jouw interieur ook wel een eettafelbank gebruiken? Of dit nou voor aan tafel, als salontafel of puur voor decoratie is. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op of bekijk de verschillende modellen in één van onze showrooms!

Recent posts