Jops - Nederlandse industriële krukken - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 27 Januari 2020

Jops

Industriële werkkrukken, in soorten en maten. De Machinekamer heeft de JOPS, een collectie krukken met het kenmerkende Nederlandse functionele design.

Nederlands industriële krukken

Industriële werkkrukken, in soorten en maten. De Machinekamer heeft de JOPS, een collectie krukken met het kenmerkende Nederlandse functionele design. De Jops collectie bestaat uit werkstoelen, barstoelen, barkrukken en werkkrukjes. Met en zonder leuning en/of voetsteun. Allen kenmerkend in hun industriële vormgeving én zoals hoort bij een werkstoel, verstelbaar. Allen zijn in de hoogte verstelbaar en bij de barstoelen is ook de zitting en rugleuning te verstellen. En natuurlijk draaien ze allemaal!

Zo uit de werkplaats

De Jops krukken doen je denken aan werkplaatsen en ateliers. Krukken om tijdens het werk op te zitten. De constructie en materialen zijn van ouderwetse Nederlandse degelijkheid en zorgt ervoor dat de kruk jaren mee gaat. De industriële vormgeving en functionele ontwerp, kenmerkt zich door het stalen frame, de stabiele 4 poot, de cirkelvormige voetsteun, de houten zitting en de bakelieten verstelknoppen.

Veelzijdig inzetbaar

De Jops is functioneel, waar je het maar naar neerzet. Aan een hoge bar past de barstoel, counter barstoel en counterkruk. De stevige vierpoot zorgt voor een stabiele zit tot in de late uurtjes.  De werkstoel en krukje schuif je makkelijk aan, aan tafel, in de werkplaats of in de horeca. Alle krukken zijn leverbaar in verschillende kleurstellingen.

Jops bij De Machinekamer

De Jops collectie is ontworpen door De Machinekamer en wordt verkocht onder het merk Dykmeyer. De krukken zijn exclusief via De Machinekamer te koop.

jops krukken

jops barstoeln

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »