De Jops collectie: Nederlandse industriële krukken - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 27 Januari 2020

Alles over de Jops collectie

Industriële krukken, in verschillende soorten en maten. De Machinekamer heeft de Jops, een collectie krukken met het kenmerkende Nederlandse functionele design.

Nederlandse industriële krukken

Wij zijn trots op onze collectie industriële krukken, in verschillende soorten en maten. Een collectie krukken met het kenmerkende Nederlandse functionele design. De Jops collectie bestaat uit krukken, counter barkrukken en barkrukken. Met ronde zitting in eiken of walnoot en de keuze uit vier hedendaagse kleuren voor het frame. De counter kruk en barkruk hebben een voetsteun. Alle krukken zijn kenmerkend in hun industriële vormgeving en natuurlijk draaien ze allemaal! De laagste kruk is in hoogte verstelbaar.

Zo uit de werkplaats

De Jops krukken doen je denken aan werkplaatsen en ateliers. Krukken om tijdens het werk op te zitten. De constructie en materialen zijn van ouderwetse Nederlandse degelijkheid en dat zorgt ervoor dat de kruk jaren meegaat. De industriële vormgeving en functionele ontwerp, kenmerkt zich door het stalen frame, de stabiele 4 poot, de cirkelvormige voetsteun (bij de counter kruk en barkruk) en de houten zitting.

Veelzijdig inzetbaar

De Jops is functioneel, waar je het maar neerzet. Aan een hoge bar of statafel past de barkruk, voor een kookeiland is er de counter barkruk.  De stevige vierpoot zorgt voor een stabiele zit, zelfs tot in de late uurtjes. Het krukje schuif je makkelijk aan, aan tafel, in de werkplaats of in de horeca. Alle krukken zijn leverbaar in verschillende kleurstellingen.

Jops bij De Machinekamer

De Jops collectie is ontworpen door De Machinekamer en wordt verkocht onder ons merk Dykmeyer. De krukken zijn exclusief bij De Machinekamer te koop en te bekijken in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Natuurlijk is de Jops collectie ook online verkrijgbaar.

 

Recent posts