Blog - Interieuradvies bij De Machinekamer - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 15 April 2022

Interieuradvies bij De Machinekamer

Een goed plan voor kleur, materiaal en meubels nodig? Kom dan langs voor (gratis) interieuradvies in één van onze showrooms!

Voor het (her)inrichten van je woonkamer is een gedegen plan voor kleur, materiaal en meubels een must. Onze interieuradviseurs denken met je mee over hoe je je woonruimte optimaal kan benutten en komen met verfrissende ideeën. We werken met twee pakketten en het advies is gratis bij een minimale besteding. Het advies vindt plaats in de showroom in Zaandam of Utrecht. Lees hieronder meer over de pakketten.

1. Inspiratiesessie

Ben je helemaal uitgekeken op je huidige interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen om het om te gooien? Ga je verhuizen en zie je door de bomen het bos niet meer? Welke stoelen passen er nu eigenlijk het mooist bij je nieuwe tafel? En zijn de meubels van De Machinekamer helemaal jouw stijl? Kom dan brainstormen over jouw wensen en woning!

Boek een Inspiratiesessie van 1 uur met een van onze interieuradviseurs en eindig deze vol met nieuwe ideeën! Aan het einde van de sessie ga je de deur uit met:

✔️ Een advies in grote lijnen over indeling en kleur

✔️ Hout- en/of stofstalen

✔️ Meubeladvies

De kosten voor een inspiratiesessie zijn 75 euro.

Bij besteding van 750 euro aan meubels van De Machinekamer is deze 75 euro in te zetten als shoptegoed.

2. Interieurplan

Voor een uitgebreid advies met plattegrond kies je voor het pakket Interieurplan. Na een uitgebreide intake, waarbij je ons foto's en een plattegrond (met maatvoering) opstuurt, gaan wij voor jou aan de slag met het maken van een interieurplan. In een consult van 1 uur nemen we dit plan met je door en kunnen dit samen verder finetunen. Met dit plan op zak, kun jij vervolgens van je huis een heerlijk thuis maken.  

Het interieurplan bevat:

✔️ Moodboard

✔️ Kleur- en materiaaladvies met hout- en/of stofstalen

✔️ Met de hand ingetekende en ingekleurde plattegrond (2D)

✔️ Meubeladvies

De kosten voor een uitgebreid interieurplan zijn 175 euro.

Bij besteding van minimaal 1750 euro aan meubels van De Machinekamer is deze 175 euro in te zetten als shoptegoed.

Ik wil interieuradvies!
Wil jij advies van één van onze interieuradviseurs in onze showroom in Zaandam of Utrecht? Stuur dan een e-mail naar [email protected] (o.v.v. interieuradvies) en vermeld in je e-mail ook alvast je woonplaats. Je kunt ook bellen naar 075-7113930 voor het maken van een afspraak voor een inspiratiesessie of interieurplan.

Voor advies op projectbasis kun je ook contact met ons opnemen. Dan kunnen we een passend aanbod doen naar aanleiding van jouw wensen!

Recent posts