Galvanitas Compass Collection breidt uit - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 13 September 2019

Galvanitas Compass Collection breidt uit

De Galvanitas S16 is een van onze favorieten. Enkele jaren geleden hebben we dé schoolstoel uit de jaren '60, opnieuw uitgegeven. Daar kon het niet bij blijven.  De S16 heeft er een paar varianten en broertjes bijgekregen.

Samen vormen ze de

 

Galvanitas Compass Collection 

Originele ontwerpen zijn anno nu gemoderniseerd tot opvallende en aansprekende heruitgaven. De collectie is uitgebreid, met nieuwe, bijpassende ontwerpen.  Allen met het kenmerkende minimalistische ontwerp en de industriële uitstraling, maar ieder met zijn eigen unieke eigenschappen. We stellen ze graag aan je voor.

 
 

De Galvanitas S16 met armleuningen

De bekende S16, maar dan met armleuningen.  De stoel waar vroeger de leraar op zat.  Om deze luxere versie van de S16 opnieuw in productie te nemen, hebben we een nieuwe mal laten maken voor de armleggers. Met de mal maken we de armleggers in originele vorm. De armleggers zijn net als de zitting en rug van kunsthars plywood hout, net zoals vroeger. De S16 met armleuningen is standaard leverbaar in dezelfde 8 kleurstellingen als de S16.

meer over de S16 met armleuningen

Galvanitas s16 met armleuningen

 

De Galvanitas S16 met stoffen bekleding

op veler verzoek hebben we een meer aangeklede versie van de S16 ontwikkeld. Onze favoriet is er nu ook met gestoffeerde rug en zitting, of alleen gestoffeerde rug, of alleen gestoffeerde zitting. Hoe jij het wilt. Met een vulling van 2cm  dikte, is zitcomfort gegarandeerd. De frames zijn er in de bekende 8 kleuren. De stoffering kun je zelf uitkiezen in onze showroom. Eindeloze variaties om eindeloos op te zitten.

Meer over de gestoffeerde S16

Galvanitas S16 gestoffeerd

 

Stapelen!

De S21, het stapelbare broertje van de S16. Het ontwerp is nagenoeg gelijk aan de S16, alleen het frame is iets breder, zodat de stoelen gestapeld kunnen worden.  Ook zitten onder het frame blokjes om de stoelen te beschermen bij het stapelen. Daarmee is het de ideale onverwoestbare én stapelbare stoel voor horeca. Leverbaar in de bekende 8 standaard kleurstellingen.  

Meer over de S21 

Galvanitas S21 stapelbare horeca stoel

 

In verwachting

De Galvanitas Compass Collection zit niet stil.  Binnenkort verwachten we een nieuw familielid.. Wordt het een ...? 

... Een tafel met een kenmerkende voet! 

Nieuwsgierig? In de showroom kunnen we je al wat laten zien. 

 

Galvanitas in de zaak

De Galvanitas Compass Collection is met zijn onverwoestbare gestel ideaal voor horeca. Bij afname van grotere aantallen (> 10 stuks) is het mogelijk om met de standaardkleuren frames en rug/zittingen zelf combinaties samen te stellen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

horeca inrichting

 

Galvanitas Compass Collection

Krachtig, tijdloos industrieel ontwerp van Nederlandse bodem. Dát is de Galvanitas Compass Collection. De kenmerkende passerpoot, het gevouwen plaatstaal, de gedeelde geschiedenis.  Het is een bijzondere familie. Naast de S16 en de S21 heeft De Machinekamer de DF28 fauteuil en de TD4 tafel en de S19 stoel nieuw leven ingeblazen.  Meer weten, kijk dan eens op galvanitas-s16.com

 

 

Recent posts