10x De Machinekamer bij onze klanten thuis - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 27 Juli 2021

10x De Machinekamer bij jullie thuis

Regelmatig krijgen we foto's van tevreden klanten toegestuurd, die wij met veel plezier ontvangen! We delen graag nog eens 10 mooie foto's met meubels van De Machinekamer met je.

Het is al een wekelijks terugkomend item op onze social media kanalen: 'Zo staat het thuis'! We laten graag nog eens zien hoe onze meubels bij 'jullie' thuis staan en daarom delen we in dit artikel 10 foto's van blije klanten, inclusief linkjes naar de artikelen.

scandinavische meubelsDe linker foto is met ons gedeeld door @jasmijn_zoetenzen. Je ziet de Rikke tafel in walnoot uitvoering, met bijpassend eettafelbankje. Rechts zie je de Samt tafel in walnoot en Edske eetkamerstoel bij @charisathome thuis.

houten meubelsLinks zie je de ronde uitschuifbare Nonne tafel in beuken uitvoering bij @irmahoogelander thuis. Mooi gecombineerd met zwarte stoelen. Op de rechterfoto zie je de Galvanitas S16 in Beigerood / Bruin, een mooie toevoeging aan de eettafel van @zweipluszweisindwir.

scandinavische eettafelsOp de linker foto Rikke tafel met Fenix toplaag, gecombineerd met zes De Purmer buisframe stoelen bij @mkramer75 thuis. De foto rechts kregen we van @michelleheijke, die erg blij is met haar Rikke tafel in walnoot uitvoering, gecombineerd met zes Galvanitas S16 stoelen met gestoffeerde zitting. Prachtige combinatie!

scandinavisch interieurDe Fjerre tafel in eiken whitewash staat prachtig bij @bijrebecca.nl thuis. Op de rechterfoto zie je de Tomrer tafel in eiken, gedeeld door @annablomsoet. De stoelen op beide foto's zijn niet van De Machinekamer.

tafel met fenix toplaagPeetje Buur deelde deze mooie foto's van haar nieuwe De Machinekamer meubels. Op de linkerfoto zie je de Fjerre tafel met Fenix toplaag en vier Sinni eetkamerstoelen. Een prachtige combinatie! Rechts zie je de Tomrer salontafel, ook met witte Fenix toplaag.


Ook blij met je nieuwe meubels en wil je deze met ons en de volgens van De Machinekamer delen? Stuur je foto('s) via onze socials of mail ze naar [email protected].

Recent posts