Galvanitas | TD4 Tafel Okerbruin / Beuken - De Machinekamer
Nieuw
TD4 Tafel Okerbruin / Beuken
TD4 Tafel Okerbruin / Beuken
TD4 Tafel Okerbruin / Beuken
TD4 Tafel Okerbruin / Beuken

Technische documenten

• TD4 Tafels & Eettafelbank Afmetingen (PDF)

• Galvanitas Compass Collection Folder (PDF)

• TD4 Tafel Handleiding (PDF)

 

Een designtafel gebaseerd op een oud schooltafeltje

De TD4 tafel is een bijzonder ontwerp. Misschien komt het je bekend voor. De tafel is gebaseerd op de stalen schooltafeltjes uit de jaren ’60. Nu een eettafel met een metalen onderstel en een blad van massief hout. Constructief zijn alle elementen gelijk aan het stalen schooltafeltje. Ook het design met de strakke lijnen en karakteristieke passervormige poten zijn overgenomen. Het ontwerp ziet er ogenschijnlijk eenvoudig uit, maar het geoefend oog zal een tal van fraaie en kenmerkende elementen ontdekken. Voor onze gerenommeerde tafelmaker absoluut een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn.

 

 

Tafelblad van massief hout

Het blad van de TD4 tafel is van massief hout. Gekozen kan worden uit beuken, eiken of walnoot. Het massieve hout is glad en zacht afgewerkt en heeft daarmee een lichte uitstraling. Een tafel die past in verschillende stijlen De tafel past goed in de huidige interieurstijlen. Met zijn ogenschijnlijke eenvoudige design, zijn lichte voorkomen en goede kwaliteit is het een tafel die goed samengaat met verschillende interieurstijlen. Met zijn industriële herkomst, past de TD4 tafel goed in een industrieel interieur. De industriële schoolstoel Galvanitas S16 staat er prachtig bij. Beide met de kenmerkende passervormige poten, vormen ze een geweldige eetkamerset.

 

Maak er jouw tafel van

De TD4 tafel is leverbaar in verschillende kleuren frame, houtsoorten en afmetingen. Voor afwijkende maten en wensen kun je contact met ons opnemen.

 

Houtsoorten
De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:


Afwerking

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.


Kleuren frame
(Afbeelding is een link)

CementgrijsOkerbruinZwartWit

 

Verpakking

Het tafelblad en de poten worden geleverd in 2 aparte dozen.

 

TD4 tafel op maat

Wil je de TD4 tafel in een andere kleur of afmeting? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Constructie

De poten van het frame worden tegen de ligger gemonteerd. Het blad wordt door middel van houtschroeven aan het frame bevestigd. Let op: het TD4 tafelblad heeft geen voorgeboorde gaten.

 

Garantie

2 jaar

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De TD4 tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere TD4 tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen