Retourneren - De Machinekamer

Retourneren

Voorwaarden voor retourneren

Online aankopen kunnen binnen 14 dagen na aflevering van het product aangemeld worden voor retourneren. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en voor zover mogelijk in de originele verpakking.

Vintage, maatwerk, outlet en in de winkel gekochte producten kunnen niet retour. 

Producten die specifiek voor een klant zijn besteld of gemaakt kunnen niet geretourneerd worden, denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte tafels of op verzoek bekleedde stoelen.

Als een product beschadigd, niet compleet of helemaal niet bij ons terugkomt, zijn de kosten voor reparatie en herstel voor de klant. 

Kosten van retourneren

De verzendkosten voor het retour sturen van een product zijn voor de klant. 

Kosten retourneren tafel: 
175 euro
Kosten retourneren stoel: 75 euro en voor elke extra stoel 10 euro extra
Voor andere meubels: prijs op aanvraag

Je kunt uiteraard ook zelf het retourtransport regelen. Maak in dit geval een afspraak met ons voor een moment wanneer het product kan worden teruggebracht. 

Tip: verstuur een retourzending altijd met trackingnummer en bewaar dit nummer tot de zending is gecrediteerd. Zo heb je altijd een verzendbewijs, wanneer blijkt dat een zending niet is aangekomen.

Neem contact met ons op 

Neem voordat je een product retour stuurt eerst contact met ons op via [email protected] of bel +31 (0)757113930. We denken dan met je mee hoe je het product het beste retour kunt sturen.

Retouradres
Producten kunnen retour gestuurd worden naar ons magazijn:

De Machinekamer
Fokkemast 23
1551ND Westzaan

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »