Krukken - De Machinekamer

Krukken

Vintage en nieuwe design werkplaatskrukken en barkrukken. Industrieel en Scandinavische stijl. Krukken voor in huis, horeca en kantoor! Lees meer

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

1 2

Krukken

Krukken in verschillende soorten en maten


De Machinekamer heeft een wisselend aanbod van nieuwe en gebruikte krukken. Werkplaatskrukken, barkrukken, lage krukken, hoge krukken. Krukken van staal en hout. Draaibare krukken en krukken met rugleuning. Ben je op zoek naar een barstoel of -kruk voor aan je bar of kookeiland? Dan zit er vast iets voor je tussen. 

 

Nieuwe design werkplaatskrukken en barkrukken


Bekijk ook eens de authentieke industriële werkplaatskrukken in een nieuwe uitgaves van Bauhaus en Tubax. Het design van toen, met de kleuren van nu. Oorspronkelijk voor de werkplaats, maar ze zijn ook prima te gebruiken aan de bar of thuis als extra zitplek. Naast industriële krukken hebben we barkrukken van massief hout, eenvoudige ontwerpen in de Scandinavische stijl.

Vintage en nieuw design krukken

In onze vintage collectie barkrukken zitten krukjes van Friso Kramer. Maar ook bijzondere barkrukken van minder bekende ontwerpers. Bekijk de collectie online of kom eens langs in onze winkel in Zaandam of Utrecht.