S19 Zwart/Eiken - De Machinekamer
Nieuw
S19 Black/ oak
S19 Black/ oak
S19 Black/ oak
S19 Black/ oak
S19 Black/ oak
S19 Black/ oak

De S19 van Galvanitas

De Galvanitas S19 stoel lijkt sterk op zijn broertje de S16. Allebei vonden ze hun oorsprong in het klaslokaal. Waar de S16 nog een los zit en rug paneel heeft is dit bij de S19 vervangen door een volledig houten kuip. Oorspronkelijk gemaakt van PAG hout maar nu verfraaid met een elegante walnoot- of eikenhouten kuip. Hierdoor heeft de S19 een natuurlijke uitstraling en past perfect in het hedendaagse interieur.

Een bijzondere design stoel

De stoel werd eind jaren ’50, begin jaren ’60 ontworpen en geproduceerd door Galvanitas in Oosterhout. Zij kozen voor een design met de zo typerende passerpoten. In plaats van de gebruikelijke buisconstructie, koos de ontwerper voor een frame van geperst plaatstaal. Een zeer solide en tegelijkertijd revolutionair ontwerp voor die tijd.

 
Een stoel gemaakt voor intensief gebruik

De S19 was en is speciaal bedoeld voor intensief gebruik in openbare gebouwen, zoals scholen, instellingen en kantines. Galvanitas staat (nog steeds) bekend om zijn kwaliteit en degelijkheid. Waar sommige mensen de S16 als statisch ervaren maakt de S19 hier korte metten mee. Doordat de kuip uit een geheel bestaat, veert deze een beetje mee waardoor het zitcomfort verhoogd wordt.
 

Galvanitas S19 net zoals vroeger

De Machinekamer biedt je, in samenwerking met Galvanitas, de unieke kans gloednieuwe S19 stoelen te bestellen. Meubels uit de originele fabriek en gemaakt met de originele productmallen. Alle nieuw gefabriceerde onderdelen zijn volkomen identiek. De enige concessie – het frame wordt nu gelast in plaats van gesoldeerd – komt ten goede aan het milieu. Het frame is leverbaar in verschillende kleuren. Zo geef je een eigen draai aan deze bekende klassieker. 

 
De Galvanitas S19 in kleur

De Galvanitas S19 is leverbaar is 8 standaard kleuren poedercoating. Voor de zitting en de rugleuning heb je de keuze uit zwart, wit of vier verschillende kleuren transparante tinten. 
 

Productinformatie

Gebruik:

stoel, eetkamerstoel, restaurantstoel, kantinestoel, schoolstoel. 

Materiaal:

Frame gemaakt van gevouwen plaatstaal. Zitkuip gemaakt van eiken- of walnoothout

Garantie:

2 jaar 

Constructie:

Gelast frame. Houtenkuip vastgeschroefd aan frame 

Levering:

Volledig gemonteerd. 

Afmetingen:

Zitdiepte : 38 Breedte : 40 Hoogte : 80 Zithoogte : 46

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

Wil je meer dan 10 stoelen bestellen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

 

DETAILS

LEVERTIJDOn order: 6-8 weeks

AFMETINGEN(LXBXH) 40 × 80

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Gratis bezorging van nieuwe producten,vanaf €100

Add to wishlist

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »