Stoelpootdoppen en viltglijders van Vloerglijders - De Machinekamer

De Machinekamer x Vloerglijders.nl

Viltglijders voor houten poot

Super vervelend; stoelpoten die krassen maken op de vloer. Men realiseert vaak te laat dat hun stoelen krassen kunnen maken op de vloer. PVC-vloeren bijvoorbeeld worden vaak verkocht als slijtvast, dat betekent echter niet dat ze ook krasvast zijn! De Machinekamer verwijst haar klanten voor de juiste bescherming daarom door naar Vloerglijders.nl. Zij hebben een compleet aanbod stoeldoppen, glijders & meubelwieltjes zodat je altijd de juiste bescherming hebt voor jouw vloer.

Over Vloerglijders

Vloerglijders.nl is al meer dan 15 jaar actief en verkoopt een groot aanbod vloerglijders en aanverwante artikelen. Sinds 2006 maken ze jaarlijks duizenden mensen blij met de juiste bescherming voor hun vloer. Ze hebben een waanzinnig goede klantbeoordeling 4,9/5 uit meer dan 15.000 klantbeoordelingen. Vloerglijders.nl heeft meubelwielen, stoelpootdoppen en viltglijders voor iedere vloer. Het assortiment bestaat o.a. uit meubelwielen, plakvilt, zelfklevend teflon, vervangbare viltschijfjes, teflon vloerglijders en viltdoppen. Ze leveren producten van hun eigen merk maar ook van merken als Scratch No More, Silent Socks & voor tuinstoelen van Hartman.

Hoe worden de krassen veroorzaakt?

Waar poten vroeger vaak een flink formaat hadden en de ondergrond tegen een stootje kon, zijn de poten tegenwoordig vaak erg smal en is de vloer kwetsbaar. Zeker stoelen met schuine poten of stoelen op een ruwe vloer hebben meer aandacht nodig voor een geschikte oplossing. Plakviltjes zijn voor dit soort stoelen niet de oplossing. Om slijtage aan de vloer te voorkomen heeft Vloerglijders.nl voor dit soort stoelen stoelpootbeschermers die zowel de stoel als de vloer uitstekend beschermen.

Handige keuzehulp: Welke glijders heb ik nodig?

Het fijne van de website van Vloerglijders.nl is dat ze een handige keuzehulp hebben waar je stapsgewijs kunt bepalen welke stoelpootdopjes de beste optie zijn voor jouw situatie. In de keuzehulp doorloop je een aantal vragen over de ondergrond, de vorm van de stoelpoot, of de poot schuin of recht staat en hoe de vloer is afgewerkt. Op die manier kom je altijd bij het meest geschikte product. Lukt dat niet? Ze hebben een zeer klantvriendelijke klantenservice die altijd klaar zit om te helpen.

Ronde en vierkante buisframe glijders

Het zit-assortiment bij De Machinekamer bestaat voor een groot deel uit buisframe stoelen. Om de buisframe stoelen geschikt te maken voor jouw vloer heeft vloerglijders.nl een groot assortiment glijders voor buisframes. Deze glijders zijn te vinden onder buisframe slede.

Doppen voor schuine en rechte poten

In onze collectie hebben we een groot assortiment meubilair met ronde en vierkante stalen poten. Kasten, stoelen en banken maken krassen wanneer de onderkant van de buis niet goed wordt beschermd met de juiste vloerbescherming. Vloerglijders.nl heeft doppen voor vierkante stoelpoten en ronde stoelpootdoppen.

Glijders voor houten poten

Onder houten poten worden vaak viltjes geplakt om de vloer snel te beschermen tegen krassen. Plakvilt laat op den duur vaak los en geeft veel lijmresten etc. op de vloer. Vloerglijders.nl heeft ruime keuze uit glijders voor houten poten. Ze hebben viltglijders, glijders met teflon en glijders met nylon glijvlak.

Meubelwieltjes

Wij hebben niet veel meubels met zwenkwielen. Toch hebben we regelmatig Herman Miller bureaustoelen waar de wielen van versleten zijn. Om deze weer goed rollend af te leveren plaatsen we te vervanging deze prachtige wielen voor de Herman Miller Mirra en Aeron. Onder de EA-bureaustoelen van Herman Miller plaatsen we deze wielen. Vloerglijders heeft veel meer wielen voor stoelen, je kunt deze allemaal vinden op hun website.

Deurstoppers

Bij De Machinekamer houden we van design. Wanneer de hele sfeer klopt voel je je thuis. Niet alleen de meubels, maar de hele inrichting is daarvoor belangrijk. Vloerglijders.nl heeft daarom ook prachtige deurstoppers, net wat minder industrieel dan de deurstoppers die je bij de Gamma of Karwei vindt. Ze hebben deurstoppers voor de muur en deurstoppers voor de vloer. Voor binnen en voor buiten.

Houten deurstopperBuddy deurstopperTraditionele rvs deurstopper

Scratch No More®

Recent is het assortiment uitgebreid met de producten van Scratch No More®. Unieke producten met glijvlak van drooglooptapijt. Ideaal om te gebruiken op plekken waar veel vervuiling van de vloer voorkomt. Wij gebruiken onder onze houten stoelen de Footfixx Wood 3.0 en voor onze buisframe stoelen wordt de Chairfixx toegepast. Omdat de Vitra DSR dopjes erg prijzig zijn, kiezen sommige mensen er ook voor om als vervanging de DSR-Fixx van Scratch No More® te gebruiken. Onder onze stoelen met holle poten gebruiken we de Footfixx Hollow en Footfixx Hollow 3.0.

Meubelpootjes

Veel van onze bureaustoelen hebben originele wielen van Vitra en Herman Miller. Toch zijn er ook situaties waarbij wielen niet wenselijk zijn. Ook in dat geval heeft Vloerglijders de perfecte oplossing: meubelpootjes. Met deze meubelpootjes kun je wielen vervangen door pootjes en zorg je ervoor dat de zithoogte van stoelen gelijk blijft.

Kijk eens op de website naar het complete assortiment, ze zijn bij Vloerglijders altijd op zoek naar vernieuwing. Binnen ons assortiment vind je stoelen van Gispen, de Wit, Ahrend, Tubax, Vitra etc. Voor al deze stoelen heeft Vloerglijders.nl de oplossing.