Vloerglijders

vloerglijders kortingscode

Door te kiezen voor de juiste bescherming voor uw stoelpoten, blijft uw vloer mooi en heeft u geen last van geluid bij verschuiven. Bescherm uw vloer tegen krassen, monteer de juiste vloerglijders.

Over Vloerglijders


Vloerglijders.nl
heeft meubelwielenstoelpootdoppen en viltglijders voor iedere vloer. Uw mooie vloer opknappen kan een kostbaar en tijdrovend karwei zijn. Eén van de boosdoeners is de stoel die vaak wordt verschoven. Om dit probleem op te lossen heeft Vloerglijders.nl voor ieder type stoel een dopje die zowel uw stoel als de vloer uitstekend beschermen. Het assortiment bestaat o.a. uit meubelwielen, plakvilt, zelfklevend teflon, vervangbare viltschijfjes, teflon vloerglijders en viltdoppen. Op www.vloerglijders.nl bestelt u simpel en snel het juiste product voor zowel uw vloer als uw stoel.

Glijders voor buisframes


Het zit-assortiment bij de Machinekamer bestaat voor een groot deel uit buisframe stoelen. Om uw buisframe stoelen geschikt te maken voor uw vloer heeft vloerglijders.nl een groot assortiment buisframe glijders. Deze glijders zijn te vinden onder de categorie buisframe slede.


Doppen voor stalen poten


In onze collectie hebben we een groot assortiment meubilair met ronde en vierkante stalen poten. Kasten, stoelen en banken maken krassen wanneer de onderkant van de buis niet goed wordt beschermd met de juiste vloerbescherming. Voor zowel vierkante als ronde stalen poten heeft vloerglijders een groot assortiment doppen.

doppen voor ronde stoelpoten

Glijders voor houten poten


Onder houten poten worden vaak plakviltjes geplakt om de vloer snel te beschermen tegen krassen. Plakvilt laat op den duur vaak los en geeft veel lijmresten etc. op de vloer. Bij onze partner Vloerglijders hebben ze ruime keuze uit glijders voor houten poten.  Ze hebben viltglijders, glijders met teflon en glijders met nylon glijvlak.

glijders houten poten


Kijk eens op de website naar het complete assortiment. Naast doppen glijders hebben ze ook meubelwielen en een enorme collecte zelfklevende producten.

De vloerglijders zijn onder andere geschikt voor stoelen van Gispen, de Wit, Ahrend, Tubax, Vitra, Lande, Fritz Hansen, Knoll, Herman Miller, Eames, Dykmeyer etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »