De Machinekamer - Veelgestelde vragen - De Machinekamer

Veelgestelde vragen

1. Beschikbaarheid 


1.1 Kan ik producten zelf ophalen bij De Machinekamer?
Ja, alle producten kunnen afgehaald worden in Zaandam of Utrecht. Hiervoor moet wel een afhaalafspraak gemaakt worden.
 
1.2 Zijn alle vintage producten uit de webshop te bekijken in de winkel?
Ja, maar vanwege de grote collectie is het niet mogelijk om alle meubels in de winkel neer te zetten. Mocht het vintage product niet in onze winkels aanwezig zijn, dan staat dit bij de productomschrijving vermeld. Als je dit product wil komen bekijken, dan kan dit op afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat op de afgesproken dag het product in de winkel aanwezig is. Deze kun je dan vrijblijvend komen bekijken. 


2.  Levering


2.1 Leveren jullie ook in het buitenland?
Ja, wij leveren wereldwijd. Voor bezorging in het buitenland gelden andere bezorgtarieven, dan voor bezorging in Nederland. Deze service gaat in overleg. Voor bestellingen buiten Nederland kun je contact met ons opnemen, +31 (0) 757113930 of per mail: [email protected]

2.2. Wat zijn de levertijden?
De levertijd is afhankelijk van of het een product uit voorraad geleverd wordt of dat het product op bestelling wordt gemaakt.
De levertijd van producten uit voorraad is 2-5 dagen.
De levertijd van een product op bestelling is 6-10 weken. De exacte levering is afhankelijk van de transportwijze of afhaalafspraak.

2.3 Wat zijn de bezorgkosten?
Bij bestelling van nieuwe producten boven de 100 euro is de verzending gratis (excl. eilanden). Voor bezorging van nieuwe producten onder de 100 euro zijn de bezorgkosten afhankelijk van het formaat van het product.
Bij vintage producten heeft onze voorkeur dat je de producten zelf komt ophalen. Tegen meerkosten is bezorging mogelijk, hiervoor kun je contact met ons opnemen. 
Voor bezorging op de Waddeneilanden wordt 120 euro extra gerekend.

2.4 Waar moet ik bij de bezorging rekening mee houden?
De Machinekamer werkt voor de bezorging van meubels samen met verschillende transportbedrijven en rijdt elke zaterdag met eigen transport in regio Zuid-Holland of Utrecht.
De bezorging van tafels wordt uitgevoerd door twee chauffeurs. De bezorging van kleinere meubels zoals stoelen kan door één chauffeur worden uitgevoerd.
Wanneer De Machinekamer de bezorging uitvoert krijg je een mail om een bezorgafspraak in te plannen en krijg je twee dagen voor de afgesproken datum een tijdbestek gemaild van twee uur.
Wanneer Br8, onze externe bezorgservice, de bezorging uitvoert zullen zij contact met je opnemen om een bezorging in te plannen. Je krijgt van ons een mail als de bestelling is overgedragen aan Br8.
Zorg dat er op de afgesproken bezorgdag en -tijd iemand thuis is. Indien we niemand thuis aantreffen, zijn we genoodzaakt de kosten van een eventuele tweede levering in rekening te brengen.

Tarieven zijn gebaseerd op transport tot in de woonkamer van het afleveradres. Levering vindt plaats tot de derde verdieping, mits de goederen goed naar boven zijn te tillen. Voor goederen naar hogere etages dient een lift aanwezig te zijn. Er zijn geen mogelijkheden voor het takelen van artikelen, je dient dit zelf te organiseren.
Je dient de artikelen bij aflevering zelf te controleren op beschadigingen.
 
2.5 Ik wil mijn tafel laten monteren, is dat mogelijk?
Ja, we kunnen tafels voor je monteren. Hier rekenen we 59 euro extra voor. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan bij je bestelling door. 
 

3. Coronamaatregelen 


3.1 Kan ik op weer langskomen in een van de showrooms?
Ja, winkelen zonder afspraak is vanaf 28 april weer mogelijk. Onze winkels zijn in principe ruim genoeg om alle klanten te kunnen ontvangen. Het maximum aantal klanten wordt per winkel uiteraard wel in de gaten gehouden.
 
3.2 Kunnen jullie stof- en houtstaaltjes naar mij opsturen?
Ja, dit is geen probleem. Stuur ons een e-mail ([email protected]) met je adres en aanvraag en we sturen het naar je toe.
 
3.3 Kan ik mijn (vintage) bestelling nog steeds bij jullie komen ophalen?
Ja, dit is geen probleem. Neem contact op voor het maken van een afhaalafspraak.


Meer informatie over het retour sturen van producten, kun je lezen op de pagina retourneren
 
Voor alle overige vragen kun je contact met ons opnemen. 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »