Samt Ovaal Walnoot - De Machinekamer
Nieuw
Samt Ovale Tafel Walnoot
Samt Ovale Tafel Walnoot
Samt Ovale Tafel Walnoot
Samt Ovale Tafel Walnoot
Samt Ovale Tafel Walnoot

Technische documenten

• Samt Ovaal Afmetingen (PDF)*

• Samt Ovaal Handleiding (PDF)

• Samt Collectie Folder (PDF)

 

*Bij de Samt tafel ovaal is de ruimte tussen de poten smaller dan bij een rechthoekige tafel. Raadpleeg het PDF-document om de juiste afmetingen te bepalen. Hoe breder de tafel, hoe mooier de ovale vorm. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Ovale tafel Samt in walnoten uitvoering

De Samt tafel kenmerkt zich door zijn ronde hoeken en schuin geplaatste poten. Dit geeft de Samt een licht en speels karakter. Een eettafel die licht oogt, maar sterk op zijn poten staan. Alles aan de tafel is glad afgewerkt. Het tafelblad is gemaakt van in lengte richting doorlopende delen van ruim 5 cm breed. Het tafelrand is zowel aan boven als onderzijde geneigd. Deze houten design tafel is in veel verschillende maten leverbaar en in de vormen rechthoekig, rond en ovaal.

 

Een sterke tafel

De Samt is een eettafel die licht oogt, maar heel wat kan hebben. De tafel heeft extra stevigheid doordat er dwarsliggers van staal in het onderblad zijn gefreesd. De onderlijst, die de tafel ook extra stevigheid geeft, is circa 25 cm van de tafelrand geplaatst, hierdoor kunnen stoelen met armleuningen goed aan de tafel staan.

 

 

Scandinavisch design tafel om mee te combineren

Met een Samt heb je een massief houten tafel, met een licht voorkomen. Passend bij de Scandinavische interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Diverse stoelen staan goed aan deze Scandinavische eettafel. Van de Samt is ook een eetkamerbank. Deze eetkamerbank heeft dezelfde kenmerkende vormen en samen zijn ze een perfect duo voor je eethoek.

 

Een tafel die bij je past

De Samt is leverbaar in verschillende maten, afwerkingen en materialen.

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten: houtstalen

 

Afwerkingen

Deze afwerkingen zijn mogelijk:

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

 

Op de foto's staat de geoliede uitvoering van de tafel. 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven. De onderhoudsset is online te koop.

 

Afmetingen

De tafel is leverbaar in veel afmetingen. Sommige maten zijn uit voorraad leverbaar. Andere afmetingen worden op bestelling gemaakt. De Samt is ook als ronde en rechthoekige tafel te verkrijgen. Staat de door jouw gezochte maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de maatwerk mogelijkheden.

 

Meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav & Økse collectie.

 

 

Constructie

• Poten zijn gemonteerd tegen liggers d.m.v. hoekplaat

• Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers

• Staande zichtbare liggers (exacte constructie kan per afmeting afwijken)

 

Verpakking

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in één kartonnen doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Samt ovale tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Samt tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen