Gunni Tafel | Walnoot - De Machinekamer
Nieuw
Gunni Tafel Walnoot
Gunni Tafel Walnoot
Gunni Tafel Walnoot
Gunni Tafel Walnoot
Gunni Tafel Walnoot
Gunni Tafel Walnoot

Technische documenten

• Gunni Afmetingen (PDF)

• Gunni Handleiding (PDF)

 

Massief houten designtafel met een scherpe vorm

De Gunni is een houten eettafel van massief hout. Een stevige tafel in de kenmerkende Scandinavische stijl. Een eettafel met scherpe lijnen. Dit maakt het tot een functionele tafel met een heldere vorm. Het tafelblad is aan de randen verjongd, dit zonder de scherpe lijnen van het design teniet te doen.

 


Met de tafelpoten stevig op de grond

In het design is veel aandacht uitgegaan naar de plaatsing van de tafelpoten. De tafelpoten zijn dicht op de rand geplaatst, waardoor er geen zitruimte verloren gaat. De plaatsingshoek van de poten verdelen de korte en lange zijde van de tafel gelijk. De poten staan uitgelijnd met de hoeken van het blad. De poten staan schuin onder het tafelblad, wat een speels en licht effect heeft.

 

Een Scandinavische houten eettafel

De Gunni is een kenmerkende eettafel. Hij heeft het typische lichte eenvoudige design van Scandinavische tafels. Gemaakt uit massief hout is het een degelijke tafel. Ontworpen met aandacht voor het gebruiksgemak, laat hij geen ruimte verloren gaan. Met zijn scherpe ontwerp is hij net iets minder rond dan de ander tafels uit de Sav & Okse collectie. Een bijzondere tafel die het goed doet in de Scandinavische stijl, maar zich ook goed laat combineren met andere stijlen. Een tafel die er klaar voor is om jaren dienst te doen.

 

Een houten tafel met uitschuifbaar tafelblad

Het is mogelijk om de Gunni met een uitschuifbaar tafelblad te bestellen. Een uitschuifbaar tafelblad geeft 50cm extra tafelruimte. Het is mogelijk om maximaal twee uitschuifbare tafelbladen bij de Gunni te nemen. Hiermee creëer je 1 meter extra tafelblad.

 

Uitvoeringen Gunni Tafel

De Gunni tafel is er in diverse houtsoorten, afwerkingen en afmetingen

 

Gunni eettafelbankje

Van de Gunni is een bijpassend eettafelbankje. Het massief houten bankje heeft hetzelfde ontwerp als de tafel. Het eettafelbankje is net als de tafel in eikenbeuken en walnoot leverbaar. Het Gunni eettafelbankje is in veel afmetingen leverbaar.

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:

 

Afwerkingen
Deze afwerkingen zijn mogelijk:

• Whitewash (alleen bij eiken)
• Geolied (standaard)
• Mat gelakt

Meer informatie over de mogelijke afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven. De onderhoudsset is online te koop.

 

Afmetingen

De Gunni is in rechthoekige en ronde vorm te koop. Veel afmetingen zijn standaard leverbaar. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Voor maatwerk, kun je contact met ons opnemen. Meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav&Økse collectie.

 

Meerdere Gunni tafels bestellen

De Gunni tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Gunni tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

 

Verpakking

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Levertijd

Levertijd voorraad artikelen 3/5 werkdagen
Levertijd bestelde artikelen 4/6 weken

 

Meerdere tafels bestellen

De Sav & Økse tafels en eetkamerbanken zijn geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere meubels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een scherpe offerte voor je.

 

Constructie

• Poten gemonteerd tegen liggers d.m.v. hoekplaat.
• Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers.
• Staande zichtbare liggers 
• (exacte constructie kan per afmeting afwijken)

 

Garantie

2 jaar

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen