Horecameubilair bij De Machinekamer - De Machinekamer

Horecameubilair

De Machinekamer biedt hoogwaardige vintage en nieuwe design meubels voor horecagelegenheden. Met maatwerk mogelijkheden en persoonlijk advies helpen wij bij de inrichting van jouw horecaproject. Lees meer

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

1 2 3 4 5 .. 10

Horecameubilair

Ben je op zoek naar hoogwaardige meubels voor in jouw horecagelegenheid? De Machinekamer heeft een grote collectie vintage en nieuwe design meubels en levert aan uiteenlopende zakelijke klanten. Van extra grote lunch- of vergadertafel tot tientallen kleine tafels voor in een restaurant; bij ons is er veel mogelijk. Onze horecameubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en daardoor erg geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld restaurants of kantoren. De Machinekamer levert horecameubilair op maat aan bijvoorbeeld restaurants, hotels maar ook scholen, retail, musea en het MKB. Wij kunnen ons met recht specialist op het gebied van horecainrichting noemen en hebben dan ook al vele uiteenlopende positieve samenwerkingen met horeca-eigenaren gehad. We geven je graag persoonlijk advies en een aantrekkelijke offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.


Horecainrichting op maat

We helpen je graag bij de inrichting van jouw horecagelegenheid. Naast persoonlijk advies bieden we je graag de mogelijkheid om onze collectie nieuwe design stoelen en tafels en andere horecameubels in verschillende kleuren en materialen te bekijken en uit te proberen in onze showrooms in Zaandam en Utrecht. Daarnaast kunnen we tafels op maat maken en denken we graag met je mee bij jouw horecaproject. De (bar)stoelen en krukken die geschikt voor jouw horecaproject vind je op deze pagina. Een favoriet in de horecainrichting is bijvoorbeeld de S16 stoel uit onze Galvanitas Compass Collection


Design horecameubilair

Met onze unieke ontwerpen zoals de Sav & Økse barkrukken/barstoelen en maatwerk mogelijkheden bieden we de perfecte inrichting voor jouw horecagelegenheid. Wil je meer weten over onze design meubels voor horecainrichting of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0) 757113930 om de mogelijkheden wat betreft horecameubilair en -inrichting met ons te bespreken. In ons assoriment horecameubels vind je:

- Volledig houten stoelen
- Houten stoelen met gestoffeerde zitting
- Schoolstoelen
- Buisframe stoelen
- Houten barstoelen en -krukken
- Industriële barstoeken en -krukken
- Houten eettafels
- Houten bistrotafels
- Tafels met stalen frame


Horecameubels in diverse stijlen

Ontdek ons diverse assortiment aan horecameubels die passen bij verschillende stijlen. De Scandinavische stijl van ons merk Sav & Økse, met zijn kenmerkende houten stoelen, barstoelen en barkrukken, straalt een tijdloze elegantie uit. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eiken- of walnoothout, passen deze meubels perfect bij zowel moderne als traditionele horecagelegenheden. De tafels binnen deze stijl zijn eenvoudig van ontwerp, met strakke lijnen en een focus op functionaliteit. Naast de Scandinavische esthetiek bieden industriële meubels zoals onze Galvanitas stoelen en barstoelen en Jops (bar)krukken een robuuste en eigentijdse uitstraling, waardoor een unieke sfeer ontstaat.


Daarom kies je voor horecameubilair van De Machinekamer

- Meubels die kunnen tegen een stootje
- Unieke ontwerpen
- Maatwerk mogelijkheden
- Grote en kleine horecaprojecten mogelijk
- Gratis bezorging van horecameubels in Nederland
- Montage is mogelijk
- Aantrekkelijke offerte op maat

 

Wist je dat onze meubels ook te huur zijn voor styling of fotoshoots? Neem contact met ons op over de verhuurmogelijkheden.