Vacature: Schoonmaker (m/v) Westzaan (ca. 4 uur per week) - De Machinekamer

Vacature: Schoonmaker (m/v)

Vacature: Schoonmaker (m/v) Westzaan (ca. 4 uur per week)

Laat jij ons kantoor weer blinken?

Functie
Voor het schoonmaken van ons kantoor in Westzaan zijn we op zoek naar een zelfstandige secure schoonmaker (m/v). Je maakt wekelijks ons sanitair en kantoor schoon. Je werkt zelfstandig en secuur. Het werk kost circa 4 uur per week. Werktijden en dag in overleg. Dit kan in de ochtend, avond of weekend.

Wij vragen:

  • Zelfstandige en proactieve houding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in omgeving van Westzaan

Wij bieden:

  • Een functie van circa 4 uur per week
  • Een aantrekkelijk salaris
  • In overleg flexibiliteit in werktijden

Over De Machinekamer
De Machinekamer is in 2006 opgericht en richtte zich oorspronkelijk op vintage meubels. In de loop van de jaren zijn we ons ook gaan toeleggen op het ontwerpen van nieuwe meubels en het opnieuw uitbrengen van oude ontwerpen. Merken van De Machinekamer zijn o.a. Sav & Økse, Galvanitas Compass Collection, Tubax en Dykmeyer. De Machinekamer heeft sinds 2016 een showroom in Zaandam en sinds 2020 ook een showroom in Utrecht. De werkplaats en magazijn is gevestigd in Westzaan. Onze producten worden nationaal en internationaal verkocht aan consumenten, horeca en zakelijke klanten. De Machinekamer bestaat uit een hecht team van circa 30 personen.

De procedure
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 075-7113930.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.