Tomrer Ronde Tafel Eiken - De Machinekamer
Nieuw
Tomrer Ronde Tafel Eiken
Tomrer Ronde Tafel Eiken
Tomrer Ronde Tafel Eiken
Tomrer Ronde Tafel Eiken

Technische documenten

• Tomrer Ronde Tafel Afmetingen (PDF)

• Tomrer Handleiding (PDF)

 

Deense ronde retro Tomrer tafel

De Tomrer is een massief houten tafel in de Deense stijl van de jaren ’60. Een retro tafel met een frisse uitstraling. De combinatie van de ranke constructie met het slanke blad geeft deze eettafel een licht en zachte uitstraling. Het tafelblad is aan de kopse kant rond en is aan de randen verjongd. De tafelpoten staan iets schuin onder het blad en hebben afgeronde hoeken. Geen scherpe randen of hoeken aan deze tafel.

 

De Tomrer heeft een rank voorkomen, maar kan heel wat hebben. Voor de stevigheid zijn er metalen dwarsliggers in het onderblad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen, zit er een spanningsregulator onder de tafel om doorbuigen te voorkomen. Constructief is alles op een fraaie manier weggewerkt.

 

 

Afmetingen

Het Tomrer tafel is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen. De Tomrer is ook als salontafel en eettafelbank te verkrijgen. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Staat de door jou gezochte maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op, over de maatwerkmogelijkheden.

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:

Sav&Okse houtsoorten

 

Afwerking

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

 

Op de foto's staat de geoliede uitvoering van de tafel. 

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven. De onderhoudsset is online te koop.

 

Houtstaal Bestellen 

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

 

Verpakking & Montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd en is online te lezen. Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit.

 

Kenmerken

Naam: Tomrer ronde tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout 
Afwerking: Geolied (standaard), Mat gelak of Whitewash
Afmetingen: Diameter ⌀ 120-130 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Tomrer tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen