TD4 Hout Tafel Eiken Whitewash - De Machinekamer
Nieuw
TD4 Tafel Hout Eiken Whitewash
TD4 Tafel Hout Eiken Whitewash
TD4 Tafel Hout Eiken Whitewash
TD4 Tafel Hout Eiken Whitewash
TD4 Tafel Hout Eiken Whitewash

Technische documenten

• TD4 Hout Afmetingen (PDF)

• TD4 Hout Handleiding (PDF)

 

Een designtafel gebaseerd op een oud schooltafeltje

De TD4 tafel heeft een bijzonder ontwerp. Misschien komt het je bekend voor. De tafel is gebaseerd op de stalen schooltafeltjes uit de jaren ’60. Nu een eettafel van massief hout. Constructief zijn alle elementen gelijk aan het stalen schooltafeltje. Ook het design met de strakke lijnen en karakteristieke passervormige poten zijn overgenomen. Het ontwerp ziet er ogenschijnlijk eenvoudig uit, maar het geoefend oog zal een tal van fraaie en kenmerkende elementen ontdekken. Voor onze gerenommeerde tafelmaker absoluut een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn.

 

Eettafel van massief hout

De TD4 is gemaakt van massief hout. Gekozen kan worden uit beuken, eiken, eiken whitewash of walnoot. Het massieve hout is glad en zacht afgewerkt en heeft daarmee een lichte uitstraling.

 

 

Een tafel die past in verschillende interieurs

De tafel past goed in de Scandinavisch interieurstijl. Met zijn ogenschijnlijke eenvoudige design, zijn lichte voorkomen en goede kwaliteit is het een tafel die goed in deze stijl past. Maar deze tafel laat zich ook makkelijk combineren met andere stijlen. Met zijn industriële herkomst, gaat de TD4 tafel goed samen met industriële meubels. De industriële schoolstoel Galvanitas S16 staat er prachtig bij. Beide met de kenmerkende passervormige poten, vormen ze een geweldige duo.

 

Maak er jouw tafel van

De TD4 tafel is leverbaar in verschillende houtsoorten en afmetingen. Voor afwijkende maten en wensen kun je contact met ons opnemen.

 

Houtsoorten
De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:

Sav&Okse houtstalen

Afwerking

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken) 
• Geolied (standaard)
• Mat gelakt

Op de foto's staat de whitewash uitvoering van de tafel. 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

  

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel, adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Afmetingen

De TD4 is leverbaar in veel standaardmaten. Voor meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav & Økse tafelcollectie kun je contact met ons opnemen. Dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Verpakking

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. 

 

Levertijd

• Levertijd voorraad artikelen: 3/5 werkdagen
• Levertijd bestelde artikelen: 4/6 weken

 

Constructie

De poten zijn gemonteerd d.m.v. een fixeerplaat en schroeven. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Garantie

2 jaar

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De TD4 tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere TD4 tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

  • TD4 Tafel Hout Eiken Whitewash

    Sav & Okse
  • €1.155,00

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen