Vintage design meubels - De Machinekamer

Vintage design meubels

De Machinekamer heeft een bijzondere collectie vintage design meubelen uit de jaren ’30, ’40, ’50, ’60 en ’70. We zijn liefhebbers van Scandinavisch, Dutch en industrieel design. De collectie bestaat uit vintage design stoelen, fauteuils, banken, krukken, kasten, tafels en lampen. Gispen stoelen en Eames bureaustoelen kun je zeker bij ons vinden.

Bekijk de nieuwste aanwinsten vintage en jong design (nieuw) hier!

Collectie vintage design meubels online

Bekijk de huidige collecte vintage design meubels online. In onze winkels in Zaandam en Utrecht kun je een selectie van de vintage meubels zien. Wil je een specifiek meubel komen bekijken, neem dan eerst contact via [email protected] of bel 075 7113930. Dan zorgen wij dat het betreffende meubel voor je klaar staat in de winkel. Deze kun je vrijblijvend komen bekijken.

We voegen regelmatig nieuwe vintage meubels toe aan de collectie. Houd de website en onze socials in de gaten om als eerste de nieuwe vintage design vondsten te zien.  

Nieuwe showroom incl. vintage meubels in Utrecht 

De Machinekamer heeft een showroom in Zaandam, in de oude bedrijfsgarage van de Bruynzeel fabriek. Met een groeiende klantenkring in Nederland werd het echter tijd voor een tweede winkel. Sinds september 2020 is daarom de nieuwe showroom met nieuwe en vintage meubels van De Machinekamer in Utrecht geopend. Na maanden zwoegen, verbouwen en inrichten is het winkelpand uit de jaren ’60 terug in zijn oude glorie gebracht en een mooie, lichte showroom geworden. Maar liefst 650 vierkante meter vol met nieuwe design maar natuurlijk vind je in de nieuwe winkel in Utrecht ook vintage meubels.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »