Rikke Wit Fenix Blad - Beuken Poten - De Machinekamer
Nieuw
Rikke Tafel Wit Fenix Blad - Beuken Poten
Rikke Tafel Wit Fenix Blad - Beuken Poten
Rikke Tafel Wit Fenix Blad - Beuken Poten
Rikke Tafel Wit Fenix Blad - Beuken Poten
Rikke Tafel Wit Fenix Blad - Beuken Poten

Technische documenten

• Rikke Tafel Afmetingen (PDF)

• Rikke Tafel Handleiding (PDF)

• Rikke Collectie Folder (PDF)

• Fenix Reparatie Instructies (PDF)

• Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

 

Rikke tafel beuken

De Rikke is een massief houten tafel, met een tafelblad van hout of Fenix. Een tafel met een fraai en functioneel design. De tafel is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen.

 

De Rikke is een tafel waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Deze massief houten tafel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke staan op de hoek geplaatst. Hierdoor biedt de tafel veel ruimte, ook bij een compacte afmeting. De poten zijn stevig aan het blad bevestigd. Heel subtiel gaat de poot over in het blad. De tafel heeft smalle tussenruimtes tussen blad, onderbalk en tafelpoten om het hout te laten werken, ook wordt het design hiermee versterkt. Met de Rikke haal je een fraaie design tafel in huis. Een tafel met een stevige basis.

 

 

Afmetingen

Het Rikke tafel is leverbaar in veel maten. De Rikke is ook als eettafelbank, bureau, salontafel, TV-Meubel, dressoir en high board kast te verkrijgen. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Staat de door jou gezochte maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op, over de maatwerkmogelijkheden.

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:

Sav&Okse houtsoorten

 

Afwerking

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Een Rikke tafel met Fenix tafelblad

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Op de foto's staat de Fenix uitvoering met whitewash poten. Fenix toplaag kleur is 0032 Bianco Kos (Wit). Wij adviseren om de tafel met een Fenix toplaag te bekijken in de showroom of bestel kleurstalen. Op de foto's ziet het Fenix er veel lichter uit door de studiolampen.

 

Kleurstaal Bestellen 

Twijfel je nog over de houtsoort of de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

 

Verpakking & Montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. Poten worden gemonteerd tegen het frame en blad d.m.v. bouten.

 

Kenmerken

Naam: Rikke tafel fenix
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout & Fenix Toplaag
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Lengte 140-300 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Rikke tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

  • Rikke Tafel Wit Fenix Blad - Beuken Poten

    Sav & Okse
  • €1.039,00

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen