Scandinavische Bank Otti - De Machinekamer
Nieuw
Otti Bank
Otti Bank
Otti Bank
Otti Bank
Otti Bank
Otti Bank
Otti Bank

Technische documenten

• Otti Collectie Folder (PDF)

• Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

• All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)


Bank Otti met losse kussens

Bank Otti combineert authentieke schoonheid met functionele eenvoud. Geheel conform de door ons zo geliefde Scandinavische designtraditie. Maar vergis je niet, de opvallende zijpanelen van deze bank – armleuning en poot in één – werden in de jaren ’70 en ’80 door verschillende ontwerpers en meubelmakers toegepast. Het is een vorm die nu weer aansluit bij hedendaags design.

 

Maak er jouw bank van

De Otti-lijn bestaat uit een fauteuil, bank, lounge, hoekbank en een hocker. Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini. Stofstalen zijn te verkrijgen via de Sav & Økse website.


Scandinavische bank Otti staat in de showroom in Otti. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

 

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.


Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.


Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

 

Showrooms in Zaandam en Utrecht

De Otti bank staat in beide showrooms. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 8-10 weken

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen