Modulaire Bank Norre - De Machinekamer
Nieuw
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank
Norre Bank

Technische documenten

• Banken Collectie Folder (PDF)

• Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

• All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)

• Norre Collectie Overzicht (PDF)


Modulaire bank Norre

Norre is een heerlijke, uitnodigende en ontwapenende bank met licht bollende vormen en een comfortabele zit. Norre is één brok knusheid, samengesteld uit modulaire elementen. En jij creëert de ideale opstelling natuurlijk zelf. Dat is toch een bank naar je hart?

 

Norre heeft een modern Scandinavisch design met een warme, krachtige en aaibare uitstraling. De afwerking met piping rond de vaste kussens en armleuningen benadrukt de fraaie contouren van deze elementenbank. Norre is een bank om mee thuis te komen!

 

Maak er jouw bank van

Norre is als rechte bank, loungebank en fauteuil verkrijgbaar. Met de losse elementen stel je zelf jouw droombank samen. Er is volop keuze in stofsoorten en kleuren. Voor onze nieuwste banken collectie hebben wij met zorg stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je kunt kiezen uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Copenhagen, Mosso en Tamini. Stofstalen zijn te verkrijgen via de Sav & Økse website.

 

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.


Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.


Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

 

Showrooms in Zaandam en Utrecht

De Norre bank staat in de showroom in Zaandam. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 8-10 weken

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen