Fjerre Tafel BasaltgGrijs Fenix Blad - Eiken Poten - De Machinekamer
Nieuw
Fjerre Tafel Basaltgrijs Fenix Blad - Eiken Poten
Fjerre Tafel Basaltgrijs Fenix Blad - Eiken Poten
Fjerre Tafel Basaltgrijs Fenix Blad - Eiken Poten
Fjerre Tafel Basaltgrijs Fenix Blad - Eiken Poten
Fjerre Tafel Basaltgrijs Fenix Blad - Eiken Poten

Technische documenten

• Fjerre Tafel Afmetingen (PDF)

• Fjerre Tafel Handleiding (PDF)

• Fenix Reparatie Instructies (PDF)

• Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

 

Houten design tafel Fjerre

Vorm tot in detail, dat is kenmerkend voor de Fjerre. Het tafelblad heeft een ronde hoekafwerking en ook de zijkanten hebben een gladde ronde afwerking. De bovenkant van het tafelblad is vlak. Er is veel aandacht besteed aan de vorm van de tafelpoten. Het valt niet direct op, maar wie er op let zal het opvallen dat de deze uit een vijfhoek bestaat. De overgang naar de onderrand is ook prachtig en vormt één geheel.
 
De positionering van de poten is zo gekozen dat gebruiksgemak centraal staat. Zo staan de tafelpoten dicht bij de tafelrand en is er daardoor veel ruimte tussen de poten beschikbaar.

 

Afmetingen

Tafel Fjerre is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen. De Fjerre is ook als eettafelbank te verkrijgen. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Staat de door jou gezochte maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op, over de maatwerkmogelijkheden.

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:

Sav&Okse houtsoorten

 

Afwerking

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Een Fjerre tafel met Fenix tafelblad

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Rikke, Fjerre en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Op de foto's staat de Fenix uitvoering met geoliede poten. Fenix toplaag kleur is 0724 Grigio Bromo (Basaltgrijs). Wij adviseren om de tafel met een Fenix toplaag te bekijken in de showroom of bestel kleurstalen. Op de foto's ziet het Fenix er veel lichter uit door de studiolampen.

 

Kleurstaal Bestellen 

Twijfel je nog over de houtsoort of de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

 

Verpakking & Montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Kenmerken

Naam: Fjerre tafel fenix
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout & Fenix Toplaag
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Lengte 160-280 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Fjerre tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Fjerre tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

  • Fjerre Tafel Basaltgrijs Fenix Blad - Eiken Poten

    Sav & Okse
  • €1.109,00

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen