Trompet Tafel | Eiken Whitewash - De Machinekamer
Nieuw
Trompet Tafel Eiken Whitewash
Trompet Tafel Eiken Whitewash
Trompet Tafel Eiken Whitewash
Trompet Tafel Eiken Whitewash
Trompet Tafel Eiken Whitewash

Technische documenten

• Trompet Tafel Afmetingen (PDF)

• Trompet Handleiding (PDF)

 

Sav & Økse Trompet Tafel

De Trompet is een minimalistische, massief houten tafel waarbij de mooie ronde poten uitlopen in het tafelblad. De tafel kenmerkt zich door afgeronde hoeken en ranke design. Het meest opvallende detail is de taps toelopende vorm van de poten. De trompetvormige poot is bijna cilindrisch, met een licht uitlopend eindstuk. Het tafelblad is aan de onderkant afgerond, dit vormt met de belijning van de tafelpoot een mooie curve. De minimalistische, organische vorm van de tafel vraagt ook om een optisch dun tafelblad. Een bijkomend voordeel van het dunne tafelblad is dat stoelen met armleggers goed aangeschoven kunnen worden. Montage van deze tafel is supereenvoudig. De poten kunnen zonder gereedschap vastgeschroefd worden! 

 

Een Scandinavische tafel die bij jou past

De Trompet tafel laat zich goed combineren. Door zijn eenvoudige, ranke en pure verschijning past het goed in de Scandinavische interieur stijl. Het is een tafel die zich ook goed laat combineren met andere stijlen. Een tafel waar je jaren plezier van zult hebben.

 

Leverbaar in meerdere houtsoorten en met een Fenix blad

De Trompet tafel is leverbaar in eiken, beuken en walnoot hout. De tafel is in vele maten te bestellen. Staat de afmeting die je zoekt er niet tussen, neem dan contact met ons op. De tafels kunnen ook op maat gemaakt worden.


Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:

 

Afwerkingen

Deze afwerkingen zijn mogelijk:

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

 

Op de foto's staat de whitewash uitvoering van de tafel. 

Meer informatie over de afwerkingen.


Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Afmetingen

De tafel is leverbaar in diverse afmetingen. Sommige maten zijn uit voorraad leverbaar. Andere afmetingen worden op bestelling gemaakt. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Staat de door jouw gezochte maat er niet tussen?

 

Meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav & Økse collectie.

 

Trompet tafel op maat

Wil je de Trompet tafel in een andere kleur of afmeting? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Levertijd

• Levertijd voorraad artikelen 3/5 werkdagen
• Levertijd bestelde artikelen 4/6 weken

 

Verpakking

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Garantie

2 jaar

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Trompet tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Trompet tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

  • Trompet Tafel Eiken Whitewash

    Sav & Okse
  • €1.079,00

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen