Stoelen - De Machinekamer

Stoelen

Grote collectie vintage en nieuwe design stoelen, banken en fauteuils. Hier vind je onze collectie stoelen van o.a. Sav & Økse, Dykmeyer en Galvanitas. Lees meer

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

Toon als:
123
1 2 3

Stoelen

Vintage en nieuwe design stoelen


De Machinekamer is al meer dan 15 jaar het adres voor retro, vintage en industriële eetkamerstoelen. Gispen Buisframe of een oude schoolstoel. Een bekend ontwerp in een nieuw jasje of een origineel designstoel. De Machinekamer heeft het voor je staan.
 

Vintage eetkamerstoelen


Bij De Machinekamer kun je een grote collectie gebruikte stoelen uit de jaren '30 t/m ’70 vinden. Wij zijn liefhebbers van Scandinavisch, Dutch en industrieel design. Stoelen van bekende ontwerpers, zoals Eames en Gispen kom je bij ons tegen, vaak in orginele staat! Gebruikte buisframe eetkamerstoelen restaureren en stofferen we voor je. De stof voor de bekleding mag je in de winkel of online uitkiezen.
 

Nieuwe design eetkamerstoelen


De collectie nieuwe design stoelen bestaat uit buisframe, Scandinavische, Nederlandse klassiekers en industriële stoelen. Unieke Machinekamer ontwerpen en nieuwe uitgaves van originele designstoelen. Verkrijgbaar in vele kleuren en modellen, ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik.