Stoelen - De Machinekamer

Stoelen

Grote collectie vintage en nieuwe design stoelen, banken en fauteuils. Hier vind je onze collectie stoelen van o.a. Sav & Økse, Dykmeyer en Galvanitas. Lees meer

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

1 2 3 4 5 .. 8

Stoelen

Vintage & nieuwe design stoelen, banken en fauteuils

De Machinekamer is al meer dan 15 jaar de specialist in buisframestoelen en vintage design eetkamerstoelen. Maar er is meer. Wij hebben in onze showrooms in Zaandam en Utrecht ook een grote collectie vintage en retro bankstellen, fauteuils en krukken op voorraad. Daarnaast hebben we onze eigen collectie, geïnspireerd op remakes van bekende en minder bekende ontwerpen in de collectie. Ook bestaat de Sav & Økse collectie voor een deel uit mooie houten eetkamestoelen met Scandinavisch design. 
 

‘Relaunched by De Machinekamer’

Wil je liever nieuw, maar hou je wel van meubels met een design uitstraling? Dan zit je ook goed bij De Machinekamer. Naast de grote collectie nieuwe buisframe stoelen hebben we een eigen collectie met designklassiekers opnieuw gelanceerd, zoals de Galvanitas S16 schoolstoelen, De Purmer buisframe stoelen en Deense design banken en fauteuils.

 

Design bureaustoelen voor de werkplek

Ook voor werkplekken, winkelinrichting en horeca kunnen we zitmeubels leveren. Vintage design bureaustoelen van bijvoorbeeld onze favoriet Charles Eames geeft je kantoor instant allure. Of design barkrukken voor aan de bar. Heb je extra zitplaatsen nodig? Ga dan voor de industriële werkplaatskruk of voor sierlijke krukjes van massief hout. Wil je een heel restaurant inrichten met industrieel stoelen? Geen probleem bij De Machinekamer.