De Machinekamer Utrecht is open! - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 10 September 2020

De Machinekamer Utrecht is open!

Vanaf 11 september is De Machinekamer in Utrecht geopend!

Het is zover. Na maanden breken, hakken, puin ruimen, timmeren en schilderen is de klus bijna geklaard. De showroom is per 11 september open! We nodigen je van harte uit om langs te komen. We zijn open van dinsdag t/m zondag. Vanwege corona geen feestelijke opening, maar we heten iedereen van harte welkom, op 1,5 meter afstand.  

Net als in Zaandam geloven we in Utrecht in de combinatie van vintage én nieuw design. In de 650m² showroom staat een verrassende verzameling vintage design uit de jaren '60 tot de 00's, van bekende ontwerpers. Ook is alle ruimte voor de uitgebreide eigen collectie, van de labels Sav&Økse, Galvanitas Compass Collection, Tubax en Dykmeyer. 

Tussen de bekende collectie en verrassende vintage design meubels, staan er in Utrecht ook onze spiksplinternieuwe items! Nieuwsgierig wat het is? Kleine tip, iets om samen op te zitten.. Kom snel... zitten! 

Het adres: Nieuw Amsterdamlaan 15 in Utrecht

De showroom is gelegen op de meubelboulevard van Utrecht. Goed te bereiken met OV en auto. Parkeren kan gratis voor de deur. 

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30. Elke zondag is koopzondag, van 12.00 tot 17.00.

Van jaren '60 hokjes naar een verborgen industriële parel
De showroom is de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Van het hokkerige winkelpand met tussenwandjes, vloerbedekking en systeemplafond is niks meer te zien. Alles is eruit gehaald en de verborgen dakramen van het zaagtanddak zijn in oude glorie hersteld. De winkel heeft nu zijn oude industriële karakter weer terug en is een prachtige lichte showroom geworden. 

Benieuwd hoe het er nu uitziet? Kom dan eens langs in Utrecht!

Klik hieronder voor de snelste weg ernaar toe!

Recent posts

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »