Vintage meubels in Amsterdam - De Machinekamer

Vintage meubels in Amsterdam

Op zoek naar een mooie vintage fauteuil, retro salontafel of een vintage design bank? Kom vintage meubels shoppen bij De Machinekamer, onder de rook van Amsterdam. Bij De Machinekamer geloven we in de combinatie van vintage en nieuw design, bij ons in de winkel vind je dit dan ook allebei. Geen massaproductie, maar unieke items met een gelaagd karakter. Wij verkopen mooie meubels van bekende ontwerpers uit de jaren ’30 tot ‘ 80, heruitgaven van oude ontwerpen en onze eigen collectie nieuwe meubels. Kom ook eens langs in onze winkel in Zaandam op de Stormhoek 39, op een kwartiertje afstand van Amsterdam.

Bekijk hier de collectie vintage items online

Showroom vol vintage en nieuw design meubels in Amsterdam

De Machinekamer heeft een showroom in Zaandam, onder de rook van Amsterdam, in de oude bedrijfsgarage van de Bruynzeel fabriek. De oude Machinekamer, in een agrarisch bedrijf, barstte al snel uit zijn voegen. In 2012 vonden we onze nieuwe ruimte in de oude bedrijfsgarage van de Bruynzeel fabriek in Zaandam. Ideaal gelegen in de buurt van andere woonwinkels. Het industriële gebouw is na een grondige verbouwing - zonder de oude sfeer te verliezen - de ideale plek voor onze nieuwe en vintage meubels. De showroom is goed bereikbaar en parkeren kan gratis voor de deur.

vintage meubels amsterdam


Unieke collectie designklassiekers

Wij kunnen onszelf met recht een buisframespecialist noemen. De buisframe stoel is bij De Machinekamer namelijk nog steeds prominent aanwezig. Naast de buisframe stoelen hebben we een grote collectie designklassiekers en ook een steeds groter groeiende collectie met nieuwe design meubels. Deze collectie nieuwe design meubels hebben wij opnieuw uitgebracht of zelf ontwikkeld. Kenmerkend is de hoge kwaliteit en de verfijnde afwerking. Machinekamer-waardig noemen we dat.

Vintage meubels in Amsterdam - meubels met een verhaal

Ken je die geur van vintage? Voor ons is het de geur van avontuur, schatzoeken. Wij zijn gek op dit soort bijzondere producten, vintage meubels maar ook jong gebruikte design meubels met een verhaal.

Benieuwd naar onze collectie nieuwe en vintage design meubels in Amsterdam? Je bent van harte welkom in onze liche en ruime showroom, we voorzien je er graag van persoonlijk advies. Bekijk hier de adressen en openingstijden van onze showrooms.