Galvanitas | TD4 Eettafelbank Cementgrijs / Beuken - De Machinekamer
Nieuw
TD4 Eettafelbank Cementgrijs / Beuken
TD4 Eettafelbank Cementgrijs / Beuken
TD4 Eettafelbank Cementgrijs / Beuken
TD4 Eettafelbank Cementgrijs / Beuken

Technische documenten

• TD4 Tafels & Eettafelbank Afmetingen (PDF)

• Galvanitas Compass Collection Folder (PDF)

 

Een designbank gebaseerd op een oud schooltafeltje

De TD4 eettafelbank is een bijzonder ontwerp. Misschien komt het je bekend voor. het bankje is gebaseerd op de stalen schooltafeltjes uit de jaren ’60. Nu een eettafelbank met een metalen onderstel en een zitvlak van massief hout. Constructief zijn alle elementen gelijk aan het stalen schooltafeltje. Ook het design met de strakke lijnen en karakteristieke passervormige poten zijn overgenomen. Het ontwerp ziet er ogenschijnlijk eenvoudig uit, maar het geoefend oog zal een tal van fraaie en kenmerkende elementen ontdekken. Voor onze gerenommeerde meubelmaker absoluut een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn.

 

Zitvlak van massief hout

Het zitvlak van de TD4 eettafelbank is van massief hout. Gekozen kan worden uit beuken, eiken of walnoot. Het massieve hout is glad en zacht afgewerkt en heeft daarmee een lichte uitstraling. Een tafel die past in verschillende stijlen De bank past goed in de huidige interieurstijlen. Met zijn ogenschijnlijke eenvoudige design, zijn lichte voorkomen en goede kwaliteit is het een bankje dat goed samengaat met verschillende interieurstijlen. Met zijn industriële herkomst, past de TD4 eettafelbank goed in een industrieel interieur. De industriële schoolstoel Galvanitas S16 staat er prachtig bij. Beide met de kenmerkende passervormige poten, vormen ze een geweldige eetkamerset.

 

Maak er jouw eettafelbank van

De TD4 eettafelbank is leverbaar in verschillende kleuren frame, houtsoorten en afmetingen. Voor afwijkende maten en wensen kun je contact met ons opnemen.

 

Houtsoorten
De eettafelbank is verkrijgbaar in de houtsoorten: 

 

Afwerkingen

• Whitewash (alleen bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

Meer informatie over de verschillende afwerkingen van onze houten banken.

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Kleuren frame (Afbeelding is een link)

CementgrijsZwartWit

 

Constructie

De bank is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Verpakking

Het zitvlak en de poten worden geleverd in 2 aparte dozen.

 

TD4 eettafelbank op maat

Wil je de TD4 eettafelbank in een andere kleur of afmeting? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Garantie

2 jaar

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De TD4 eettafelbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere TD4 eettafelbanken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen