Rikke Bureau Walnoot - De Machinekamer
Nieuw
Rikke Bureau Walnoot
Rikke Bureau Walnoot
Rikke Bureau Walnoot
Rikke Bureau Walnoot
Rikke Bureau Walnoot

Technische documenten

• Rikke Bureau Afmetingen (PDF)

• Rikke Handleiding (PDF)

• Rikke Collectie Folder (PDF)

 

Massief houten Rikke bureau

Het Rikke bureau is een massief houten bureau. Een bureau met een fraai en functioneel design. Dit bureau van 120x65 cm is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Ook is het Rikke bureau met Fenix toplaag beschikbaar.

 

Het Rikke bureau is een bureau waarbij design en functionaliteit goed samen gaan. Het bureau heeft ronde vormen en evenals de eetkamertafel een lichte uitstraling. Doordat de poten van de Rikke op de hoek zijn geplaatst biedt de tafel veel ruimte. Heel subtiel gaan de poten over in het blad. Op deze manier houd je de werkplek lekker ruim en kun je deze optimaal benutten. Met het Rikke bureau haal je een bureau in huis wat voordelig omgaat met de beschikbare ruimte.

 

Afmetingen

Het Rikke bureau is leverbaar in veel maten. De Rikke is ook als eettafelbank, tafel, salontafel, TV-Meubel, dressoir en high board kast te verkrijgen. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Staat de door jou gezochte maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op, over de maatwerkmogelijkheden.

 

Houtsoorten

Het bureau is verkrijgbaar in de houtsoorten

 

Afwerking

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

 

Op de foto's staat de geoliede uitvoering van het bureau. 

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van uw geoliede houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Houtstaal Bestellen 

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

 

Verpakking & Montage

Het bureau wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. Het bureau is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd en is online te lezen. Poten worden gemonteerd tegen het frame en blad d.m.v. bouten.

 

Kenmerken

Naam: Rikke bureau
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout 
Afwerking: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 120 cm, Breedte 65 cm, Hoogte 76 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Rikke bureau is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke bureaus bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen