Projectinrichting - De Machinekamer

Projectinrichting met De Machinekamer

Projectinrichting in Utrecht voor kantoor of horeca

Heb jij een zakelijk interieurproject waar je (bijzondere) design meubels voor zoekt? De Machinekamer heeft een grote collectie vintage en nieuwe design meubels en levert aan uiteenlopende zakelijke klanten. Van extra grote lunch- of vergadertafel tot tientallen kleine tafels voor in een restaurant; bij ons is er veel mogelijk. Onze meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en daardoor erg geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld restaurants of kantoren. De Machinekamer levert projectmeubilair op maat aan bijvoorbeeld horeca, scholen, retail, musea en het MKB. Wij kunnen ons met recht specialist op het gebied van projectinrichting noemen en hebben dan ook al vele uiteenlopende positieve samenwerkingen gehad. We geven je graag persoonlijk advies en een aantrekkelijke offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

projectinrichting utrecht

Projectinrichting in Utrecht op maat

Wij helpen je graag bij de inrichting van jouw project. We bespreken je wensen en stellen een prachtig concept samen. Wil je eerst even sfeer proeven en inspiratie opdoen? Je bent van harte welkom in onze showrooms in Zaandam en Utrecht. Hier kun je een groot gedeelte van onze design meubelen bekijken en uitproberen. Onze collectie nieuwe design stoelen en tafels kunnen in verschillende kleuren en materialen geleverd worden. Natuurlijk kunnen de tafels op maat gemaakt worden. Ons team denkt graag met je mee bij jouw interieurproject.

Design projectmeubilair

Wil je meer weten over onze design meubels voor projectinrichting of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0) 757113930 om de mogelijkheden wat betreft projectmeubilair en projectinrichting met ons te bespreken.

projectinrichting horeca

Daarom kies je voor projectinrichting door De Machinekamer

  • Ruime ervaring met interieurprojecten
  • Unieke ontwerpen
  • Maatwerk mogelijkheden
  • Grote en kleine projecten mogelijk
  • Gratis bezorging in Nederland
  • Montage is mogelijk
  • Aantrekkelijke offerte op maat

Wist je dat onze meubels ook te huur zijn voor styling of fotoshoots? Neem contact met ons op over de verhuurmogelijkheden.