Olger Kast Eiken - De Machinekamer
Nieuw
Olger Kast Eiken
Olger Kast Eiken
Olger Kast Eiken
Olger Kast Eiken
Olger Kast Eiken
Olger Kast Eiken

Technische documenten

• Olger Kast Afmetingen (PDF)

• Olger Collectie Folder (PDF)

 

Ranke design kast Olger

De Olger serie van Sav&Økse is als modern Deens design te omschrijven. Deze open wandkast wordt gekenmerkt door de ranke vorm en bijzondere details. Het meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De poten steken als het ware door het onderste blad heen en zijn net als het blad mooi vlak afgewerkt. Deze kast is bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder het tafelblad geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken.

 

Scandinavische open design kast

De kast is gemaakt van massief walnoot hout van hoge kwaliteit. Door het minimalistische en moderne Scandinavische ontwerp is de kast bijna overal neer te zetten. De Olger kast laat zich namelijk goed combineren. Door zijn eenvoudige, ranke en pure verschijning past het goed in de Scandinavische en minimalistische interieur stijl. Het is een tijdloze kast, die zich ook goed laat combineren met andere stijlen. Een echte blikvanger waar je jaren plezier van zult hebben.

 

Een kast die bij je past

De Olger kast is leverbaar in verschillende afwerkingen en houtsoorten.

 

Bekijk hier de gehele Olger collectie (PDF)

 

Houtsoorten

De kast is verkrijgbaar in de volgende houtsoorten:

houtstalen 

Afwerkingen

Deze afwerkingen zijn mogelijk:

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

 

Meer informatie over de verschillende afwerkingen.

 

Voor het onderhouden van je geoliede houten meubel adviseren wij om de kast twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met onderhoudsolie. De onderhoudsset is online te koop.

 

Afmeting

De Olger kast is leverbaar in de volgende maat:

Hoogte: 180 cm

Lengte: 160 cm

Breedte: 41 cm

 

Constructie

De Olger kast wordt ongemonteerd geleverd in kartonnen dozen. De kast is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Olger serie

De Olger serie van Sav & Økse bestaat ook uit een rechte en ronde tafel. De rechte tafel heeft een bijpassend eettafelbankje. Daarbij zijn er Olger (bar)krukken en is er ook een Olger bureau te koop. Alle producten uit de Olger serie zijn net als de kast in eiken, beuken en walnoot leverbaar en hebben dezelfde kenmerkende details.

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Olger kast is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger kasten bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen