Sav&Økse I Olger Eettafelbank Beuken - De Machinekamer
Nieuw
Olger Eettafelbank Beuken
Olger Eettafelbank Beuken
Olger Eettafelbank Beuken
Olger Eettafelbank Beuken
Olger Eettafelbank Beuken

Technische documenten

• Olger Eettafelbank Afmetingen (PDF)

• Olger Collectie Folder (PDF)

• Olger Handleiding (PDF)

 

Ranke houten beuken eettafelbank

De Olger eettafelbank is gemaakt van massief hout en heeft een ranke vorm en ronde hoeken. De eettafelbank heeft hetzelfde design als de Olger eettafel. Ze vormen samen een perfect duo. Meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De poten steken als het ware door het blad heen en zijn net als het blad mooi vlak afgewerkt. Bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. 

 

Een design eettafelbank

De Olger eettafelbank heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. Ook aan de stevigheid van het zitvlak is gedacht. In het midden is steunbalk geplaatst die uit het zicht is zodat de bank zijn open karakter behoud. De bank is glad afgewerkt en heeft verjongde randen.

 

Kies voor een bankje bij je eettafel

Een bank bij je eettafel geeft je eethoek een opener en gezellig karakter. Het is een ideale manier om zitruimte te creëren in een beperkte ruimte. Plaats de bank tegen een muur en je hebt zitruimte op een plek waar stoelen niet passen.

 

Een bankje met veel mogelijkheden

Met een Olger heb je een massief houten bankje, met een licht voorkomen. Passend bij de Scandinavische interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Te gebruiken als bankje bij je eettafel, maar de Olger bank zal ook prachtig staan in een gang of overloop. Of gebruik hem als televisiemeubel of salontafel.

 

Maak er jouw bankje van

De Olger bank is leverbaar in verschillende houtsoorten, afwerkingen en materialen.

 

Bekijk hier de gehele Olger collectie (PDF)

 

Houtsoorten

De eettafelbank is verkrijgbaar in de volgende houtsoorten: Sav&Okse houtsoorten


Afwerking

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

Meer informatie over de mogelijke afwerkingen.

 

Voor het onderhouden uw geoliede houten eetkamerbank adviseren wij om de eetkamerbank twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven. De onderhoudsset is online te koop.

 

Afmetingen

De Olger eettafelbank is leverbaar in veel standaardmaten. Voor meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav & Økse collectie kun je contact met ons opnemen. Dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Levertijd

Levertijd voorraad artikelen 3/5 werkdagen

Levertijd bestelde artikelen 4/6 weken

 

Constructie

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit. Onder het blad is een extra steunbalk aangebracht om doorbuigen te voorkomen.
 

Verpakking

De Olger eettafelbank wordt geleverd in twee kartonnen dozen. In de ene doos zit het blad in de andere zitten de poten. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Garantie

2 jaar

 

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

De Olger eettafelbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger eettafelbanken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen