Maatwerk tafel van Sav & Økse - De Machinekamer

Maatwerk mogelijkheden houten tafel

Sav & Økse - Deens design eettafels, ook op maat

De door Deens design geïnspireerde Sav & Økse collectie kenmerkt zich vooral door vakmanschap, mooie eerlijke materialen en ambachtelijke afwerkingen, met oog voor detail. Ben jij op zoek naar een kwalitatieve houten tafel op maat? Bij De Machinekamer denken we graag met je mee en leveren we een tafel naar jouw wensen en behoeften. Altijd gekenmerkt door Scandinavisch design en vakmanschap. Wij leveren een tafel op maat in diverse houtsoorten: beuken, eiken en walnoot. Hierbij zijn diverse afwerkingen mogelijk, zo kun je kiezen voor geolied, mat gelakt of whitewash (alleen bij eiken). Je leest hieronder meer over de maatwerk mogelijkheden van de houten tafels van Sav & Økse.

Maatwerk mogelijkheden

De Sav & Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen en afwerkingen.  Maar heb je specifieke wensen, dan is er ook veel mogelijk. Die extra grote, kleine of incourante bladmaat is bij ons vaak geen enkel probleem. Ook andere maatwerk opties zijn bij de Sav & Økse tafels mogelijk, hieronder enkele mogelijkheden.

  • Fenix afwerking tafelblad
  • Losse tafelbladen en werkbladen (alleen mogelijk bij grote aantallen)
  • Afwijkende vormen
  • Onbewerkte tafels (geen olie of lak)
  • Meer of minder kwasten (ook wel noest of knoest genoemd)
  • Afmetingen: extra groot, breed of juist kleine tafels

Neem contact met ons op om de maatwerk mogelijkheden voor een houten tafel te bespreken, mail naar [email protected] of bel 075-7113930. We helpen je graag.

Meerprijs

De maatwerk opties kunnen wij aanbieden tegen een meerprijs bovenop de adviesverkoopprijs van de dichtstbijzijnde grotere standaard maatvoering. Deze meerprijs verschilt per aanpassing en is op aanvraag.

Zakelijk

Voor je zakelijke project kunnen wij ook tafels op maat en specifieke onderdelen leveren. Grote aantallen en specifieke wensen zijn daarbij geen probleem. Wij denken graag met je mee over jouw interieurproject. Mail of bel ons voor meer informatie, De Machinekamer is specialist in projectinrichting.