Gunni Tafel Uitschuifbaar | Eiken Whitewash - De Machinekamer
Nieuw
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash
Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash

Technische documenten

• Gunni Tafel Uitschuifbaar Afmetingen (PDF)

• Gunni 1x Uitschuifbaar Handleiding (PDF)

• Gunni 2x Uitschuifbaar Handleiding (PDF)

 

Massief houten designtafel met een scherpe vorm

De Gunni uitschuifbaar is een houten eettafel van massief hout. Een stevige tafel in de kenmerkende Scandinavische stijl. Een eettafel met scherpe lijnen. Dit maakt het tot een functionele tafel met een heldere vorm. Het tafelblad is aan de randen verjongd, dit zonder de scherpe lijnen van het design teniet te doen. Ook door de verlenging gaat het design niet verloren. De poten schuiven namelijk mee waardoor de ruimte optimaal benut wordt.

 

De uitschuifbladen van de tafel hangen onder het tafelblad. Ze hangen hierbij enigszins schuin. Bij een massief houten tafel loopt de lijntekening van het hout niet door bij het uitgeschoven deel van de tafel. Kom eens langs in één van de showrooms om de uitschuifbare tafel te bekijken en de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

Met de tafelpoten stevig op de grond

In het design is veel aandacht uitgegaan naar de plaatsing van de tafelpoten. De tafelpoten zijn dicht op de rand geplaatst, waardoor er geen zitruimte verloren gaat. De plaatsingshoek van de poten verdelen de korte en lange zijde van de tafel gelijk. De poten staan uitgelijnd met de hoeken van het blad. De poten staan schuin onder het tafelblad, wat een speels en licht effect heeft.

 

Een Scandinavische houten eettafel

De Gunni uitschuifbaar is een kenmerkende eettafel. Hij heeft het typische lichte eenvoudige design van Scandinavische tafels. Gemaakt uit massief hout is het een degelijke tafel. Ontworpen met aandacht voor het gebruiksgemak, laat hij geen ruimte verloren gaan. Met zijn scherpe ontwerp is hij net iets minder rond dan de ander tafels uit de Sav & Okse collectie. Een bijzondere tafel die het goed doet in de Scandinavische stijl, maar zich ook goed laat combineren met andere stijlen. Een tafel die er klaar voor is om jaren dienst te doen, of u nou met vier of acht personen aan tafel wilt.

 

Een houten tafel met uitschuifbaar tafelblad

Het is mogelijk om de Gunni met een uitschuifbaar tafelblad te bestellen. Een uitschuifbaar tafelblad geeft 50cm extra tafelruimte. Het is mogelijk om maximaal twee uitschuifbare tafelbladen bij de Gunni te nemen. Hiermee creëer je 1 meter extra tafelblad.

 

Uitvoeringen Gunni Tafel

De Gunni tafel is er in diverse houtsoorten, afwerkingen en afmetingen

 

Houtsoorten

De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten:houtstalen


Afwerkingen

Deze afwerkingen zijn mogelijk:

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

Meer informatie over de afwerkingen van de houten tafels.

 

Voor het onderhouden van uw whitewash houten tafel adviseren wij om de tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven. De onderhoudsset is online te koop.

 


Afmetingen

De Gunni uitschuifbaar is in veel afmetingen standaard leverbaar. Voor het netjes aanschuiven van stoelen aan tafel moet rekening gehouden worden met de tussenmaat van de poten. Voor maatwerk, kun je contact met ons opnemen. Meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav&Økse collectie.

 

Meerdere Gunni tafels bestellen

De Gunni tafel uitschuifbaar is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Gunni uitschuifbare tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

 

Constructie

• Massief hout

• Poten gemonteerd tegen liggers d.m.v. hoekplaat

• Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers

• Staande zichtbare liggers 

• (exacte constructie kan per afmeting afwijken)

 

Verpakking

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

  • Gunni Tafel Uitschuifbaar Eiken Whitewash

    Sav & Okse
  • €1.429,00

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen