Sav&Økse I Gunni Eettafelbank Walnoot - De Machinekamer
Nieuw
Gunni Eettafelbank Walnoot
Gunni Eettafelbank Walnoot
Gunni Eettafelbank Walnoot
Gunni Eettafelbank Walnoot
Gunni Eettafelbank Walnoot

Technische documenten

• Gunni Eettafelbank Afmetingen (PDF)

• Gunni Handleiding (PDF)

 

Stoer, multifunctioneel houten eettafelbankje

De Gunni eettafelbank is een bank van massief hout in de Scandinavische stijl. Een stevig bankje met een design van scherpe lijnen. Een functionele bankje met een heldere vorm. Ook leuk om te gebruiken als bankje of lage tafel in gang en slaapkamer. Het zitblad is aan de randen verjongd, waardoor er geen scherpe randen zijn. Dit zonder de scherpe lijnen van het design verloren te laten gaan.


Met de poten stevig op de grond

In het design is veel aandacht uitgegaan naar de plaatsing van de poten. De poten staan uitgelijnd met de hoeken van het zitblad. De poten staan schuin onder het blad, wat een speels en licht effect heeft.

 

Een Scandinavische houten eettafel

De Gunni is een kenmerkende eettafelbankje. Hij heeft het typische lichte eenvoudige design van Scandinavische tafels. Gemaakt uit massief hout heeft het een degelijke kwaliteit. Ontworpen met aandacht voor het gebruiksgemak, laat hij geen ruimte verloren gaan. Dit bankje combineert design, degelijkheid en gebruiksgemak perfect.

 

 

Een bankje bij je eettafel

Een bank bij je eettafel geeft je eethoek een opener en gezellig karakter. Het is een ideale manier om zitruimte te creëren in een beperkte ruimte. Plaats de bank tegen een muur en je hebt zitruimte op een plek waar stoelen niet passen. De muur kan eventueel als rugleuning gebruikt worden.

 

Een bankje met veel mogelijkheden

Met een Gunni heb je een massief houten bankje, met een licht en stoere uitstraling. Passend bij de Scandinavische interieurstijl, maar laat zich ook goed matchen met andere stijlen. Te gebruiken als eetkamerbankje, maar zal het ook prachtig doen als tafel in een gang of overloop.

 

Maak er jouw bankje van

De Gunni eettafelbank is leverbaar in verschillende houtsoorten, afwerkingen en materialen.

 


Houtsoorten

De eettafelbank is verkrijgbaar in de houtsoorten:
houtstalen


Afwerkingen

Deze afwerkingen zijn mogelijk:

• Whitewash (alleen mogelijk bij eiken)

• Geolied (standaard)

• Mat gelakt

 

Meer informatie over de afwerkingen van de houten tafels.

 

Voor het onderhouden van uw whitewash houten eettafelbank adviseren wij om de eettafelbank twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven. De onderhoudsset is online te koop.

 


Afmetingen

De Gunni eettafelbank is leverbaar in veel standaardmaten. Voor specifieke maten en wensen kun je contact met ons opnemen. Meer informatie over de maatwerkmogelijkheden bij de Sav & Økse collectie.

 


Meerdere eettafelbank 

De Sav&Okse tafels en eettafelbanken zijn geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere meubels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een scherpe offerte voor je.

 


Verpakking

De Gunni eettafelbank wordt geleverd in één kartonnen doos. De handleiding wordt meegeleverd.

 

Garantie

2 jaar

DETAILS

LEVERTIJDOp bestelling: 6-8 weken

Andere uitvoeringen:

+ -

In Winkelwagen

Nieuwe producten worden bij bestellingen vanaf €100 gratis bezorgd (binnen NL)

Aan verlanglijst toevoegen