10x De Machinekamer bij jullie thuis - De Machinekamer

DE MACHINEKAMER . 17 December 2020

10x De Machinekamer bij jullie thuis

Regelmatig ontvangen we foto's van blije klanten, wat ons natuurlijk ook weer blij maakt! We delen graag nog eens 10 mooie foto's met meubels van De Machinekamer met je.

Het is al een wekelijks terugkomend item op onze social media kanalen: 'Zo staat het thuis'! We laten graag nog eens zien hoe onze meubels bij 'jullie' thuis staan en daarom delen we in dit artikel 10 foto's van blije klanten, inclusief linkjes naar de artikelen.

industriele design meubelsDe linker foto is met ons gedeeld door @twonerdsandahome. Je ziet de TD4 tafel van Galvanitas in beuken uitvoering en met een cementgrijs onderstel. Het bijpassende eettafelbankje en de gestoffeerde Galvanitas S16 stoelen maken de eethoek compleet! Op de rechterfoto zie je de Tomrer tafel in eiken uitvoereing bij @merelj71 thuis. De stoelen en het bankje zijn niet van De Machinekamer.

walnoot tafels met fenix bladOp beide foto's zie je de Rikke tafel met zwart fenix blad en walnoot poten. @bibiboogers heeft ze gecombineerd met Galvanitas S16 stoelen met gestoffeerde zitting (linker foto) en aan de tafel van @mrsflighter staan Purmer stoelen met arm (rechter foto).

scandinavisch interieur@madelonmeijer heeft meerdere meubels van De Machinekamer in haar huis staan, waaronder de Olger kast (linker foto). Deze is nog niet online te koop, wel in de showrooms. De kast heeft dezelfde kenmerkende vormen als de Olger tafel. Op de rechter foto zie je de Samt tafel in eiken whitewash in de keuken van @casagentiana. De stoelen zijn niet van De Machinekamer.

scandinavische design meubelsOp de linker foto zie je het Rikke dressoir in eiken uitvoering en een DF28 fauteuil, ook van De Machinekamer, in de woonkamer van @studioreverie_ staan. Op de rechter foto zie je de Olger tafel in walnoot uitvoering in de eetkamer van Pauline Zeij. Om de tafel staan vier Galvanitas S16 stoelen met gestoffeerde zitting.

@bintihome (linker foto) is blij met haar Volante tafel in eiken uitvoering! Op de rechter foto zie je de uitschuifbare Nonne tafel in walnoot uitvoering bij @valerie.cremers thuis. De stoelen op beide foto's zijn niet van De Machinekamer.


Ook blij met je meubels en wil je deze met ons en de volgens van De Machinekamer delen? Stuur je foto('s) via onze socials of mail ze naar [email protected].

Recent posts