Vintage meubels in Utrecht - De Machinekamer

Vintage meubels in Utrecht

Op zoek naar gave vintage items om jouw woon-, slaap- of eetkamer een update mee te geven? Kom vintage meubels shoppen bij De Machinekamer in Utrecht. Bij De Machinekamer geloven we in de combinatie van vintage en nieuw design, bij ons in de winkel vind je dit dan ook allebei. Geen massaproductie, maar unieke items met een gelaagd karakter. Wij verkopen mooie meubels van bekende ontwerpers uit de jaren ’30 tot ‘ 80, heruitgaven van oude ontwerpen en onze eigen collectie nieuwe meubels. Kom ook eens langs in onze winkel in Utrecht op de Nieuw Amsterdamlaan 15-17.

Bekijk hier de collectie vintage items online!

Showroom vol vintage en nieuw design meubels in Utrecht

De Machinekamer heeft een showroom in Zaandam, in de oude bedrijfsgarage van de Bruynzeel fabriek. Met een groeiende klantenkring in Nederland werd het echter tijd voor een tweede winkel. Sinds september 2020 is daarom de nieuwe showroom met nieuwe en vintage meubels van De Machinekamer in Utrecht geopend. Na maanden zwoegen, verbouwen en inrichten is het winkelpand uit de jaren ’60 terug in zijn oude glorie gebracht en een mooie, lichte showroom geworden. Maar liefst 650 vierkante meter vol met nieuwe design maar natuurlijk vind je in de nieuwe winkel in Utrecht ook vintage meubilair.

vintage meubels utrecht
Regelmatig hebben we items zoals deze Coen de Vries bank en Cees Braakman kast in ons vintage assortiment

Unieke collectie designklassiekers

Wij kunnen onszelf met recht een buisframespecialist noemen. De buisframe stoel is bij De Machinekamer namelijk nog steeds prominent aanwezig. Naast de buisframe stoelen hebben we een grote collectie designklassiekers en ook een steeds groter groeiende collectie met nieuwe design meubels. Deze collectie nieuwe design meubels hebben wij opnieuw uitgebracht of zelf ontwikkeld. Kenmerkend is de hoge kwaliteit en de verfijnde afwerking. Machinekamer-waardig noemen we dat.

Vintage meubels in Utrecht - meubels met een verhaal

Ken je die geur van vintage? Voor ons is het de geur van avontuur, schatzoeken. Wij zijn gek op dit soort bijzondere producten, vintage meubels maar ook jong gebruikte design meubels met een verhaal.

Benieuwd naar onze collectie nieuwe en vintage design meubels in Utrecht? Je bent van harte welkom in onze liche en ruime showroom, we voorzien je er graag van persoonlijk advies. Bekijk hier de adressen en openingstijden van onze showrooms.